Vacature SHE-Q Adviseur

SHE-Q Adviseur in Terneuzen

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waarbij jij een centrale rol speelt in het handhaven van ons veiligheids- en kwaliteitsbeleid? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou als SHE-Q Adviseur! Ohja de kans is héél groot dat je direct bij het bedrijf in dienst gaat.

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen €3200 en €5500
 • Doorgroeimogelijkheden en diverse cursussen!
 • Op gave projecten door Zeeland!
 • Veel verantwoording en uitdaging!
Wie ben jij

Heb je ervaring in een vergelijkbare rol in de civiele techniek, bouw, hernieuwbare energiebronnen, olie en gas, havens? Daarnaast heb je kennis van en ervaring met SHE-Q regelgeving en SHE-Q systemen. En je bent in het bezit van een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) diploma? Buitenom dit diploma spreek je vloeiend Nederlands en Engels, in woord en geschrift. Kan jij deze punten afvinken? Mooi dan zijn wij op zoek naar jou! Mocht je dan nog ervaring met zwaar transport en hijswerkzaamheden hebben is dit mooi meegenomen.

 • Je bent in het bezit van een MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) diploma.
 • Je spreekt Nederlands en Engels in woord en geschift.
 • Je heb ervaring in dit mooie en uitdagende beroep.
Wat ga je doen

In deze veelzijdige en uitdagende functie heb je samen met de andere SHE-Q Adviseurs binnen onze organisatie een centrale rol in de naleving en handhaving van ons veiligheids- en kwaliteitsbeleid. Je inspecteert werklocaties en traint onze medewerkers on-the-job, neemt deel aan diverse SHE-Q gerelateerde overleggen, zowel intern als extern bij onze opdrachtgevers. Je verricht incidentenonderzoek en beoordeelt de veiligheids- en milieurisico's van onze werken. Je stelt diverse SHE-Q gerelateerde rapportages op en registreert meldingen in onze systemen. Verder ondersteun je het management bij de verdere ontwikkeling van ons veiligheidsbeleid door de ontwikkelingen in de markt te volgen en deze te vertalen naar interne procedures. Ten slotte begeleid je voor jouw vestiging zowel de interne als externe (klant)audits.

Waar ga je werken

Je komt te werken in een dynamische en internationale organisatie waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Je gaat aan de slag bij de gaafste projecten in regio Zeeland en werkt samen met een leuke groep hechte collega's. Je krijgt een uitgebreid.

 • Pensioenregeling + 25 vakantie dagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Mooi salaris van tussen de € 3200 en € 5500
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:SHE-Q Adviseur, Veiligheidskundige
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. SHE-Q Adviseur Tempo-Team 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures