Vacature Afdelingshoofd

Afdelingshoofd in Terneuzen

Employer
Indaver

Location
4542 NM Hoek, Nederland

Type contract
Permanent


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als afdelingshoofd organiseer je de operationele activiteiten op onze site. Je rapporteert aan de p roductiemanager en stemt je werkzaamheden af met de andere afdelingshoofden. Je beheert de opslag van afvalstoffen en tankcontainers. Je organiseert en bewaakt alle logistieke bewegingen op de site en samen met de planning, de bewegingen van en naar de klant. Je stuurt een 25 -tal medewerkers aan onderverdeeld in twee teams en wordt hierbij ondersteund door voormannen. J ij bepaalt de productiecapaciteit en - planning.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Als afdelingshoofd organiseer jij de dagelijkse gang van zaken op de site in nauwe samenwerking binnen de vergunningsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je inspireert jouw teamleden en werkt steeds in functie van de klantvraag. De site in Terneuzen is een BRZO-site waar de diverse overheden de werkzaamheden nauwgezet van volgen. Alle handelingen met de gevaarlijke afvalstoffen worden uitgevoerd volgens de wetgeving aangaande milieu en veiligheid. Veilig werken staat altijd voorop.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een Masteropleiding bij voorkeur in chemische of logistieke richting of gelijkwaardig werk/ denkniveau door ervaring
  • Je hebt minimaal 5 jaar operationele werkervaring, waarvan enkele jaren in een leidinggevende rol
  • Je hebt kennis van de Nederlandse afvalwetgeving, ADR en kennis van BRZO of bent bereid om hierin te duiken
  • Je beschikt over het certificaat VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega's
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een uitdagende omgeving met korte lijnen en een goede, informele sfeer. Samen zetten we ons in voor de resultaten en zoeken we naar oplossingen, indien zich een probleem voordoet. Veiligheid, klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel staan voorop. Er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.Functie:afdelingshoofd
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Indaver Gevaarlijk Afval via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Afdelingshoofd Indaver Gevaarlijk Afval 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures