Vacature Balie en kassamedewerker

Balie en kassamedewerker in Terneuzen

Ben jij iemand die iedereen altijd met een glimlach begroet? Heb je een talent voor nauwkeurig werken en ben je dol op flexibele werktijden? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! Als balie- en kassamedewerker ben jij de stralende ster van de winkel. Jouw vriendelijkheid en passie voor service zorgen ervoor dat klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Ook past deze parttime baan van balie- en kassamedewerker perfect in jouw drukke leven!

Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tot € 13 per uur en zondag dubbel betaald!
  • Een vast contract voor jou in het verschiet!
  • Een gezellig team met leuke collega's!!
  • Je gaat aan de slag in Terneuzen!
  • Deze baan is voor 24 tot 32 uur per week!
Wie ben jij

Jij bent iemand die met een oprechte glimlach en een warm hart klanten verwelkomt. Je houdt van het verlenen van service en hebt oog voor de behoeften van onze klanten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is heel belangrijk, zodat je moeiteloos materialen kunt afrekenen en vragen kunt beantwoorden. Ook ben je flexibel om bij te springen op andere plekken binnen het bedrijf als dat nodig is.

Wat ga je doen

Als balie- en kassamedewerker speel je een belangrijke rol in de winkelervaring van klanten. Jouw dag begint met een stralende lach en een warm welkom voor elke klant. Je rekent nauwkeurig alle aankopen af en bouwt tegelijkertijd je kennis van de winkel snel op. Dankzij jouw klantvriendelijke houding en kennis kun je vragen van klanten beantwoorden en hen de juiste richting wijzen.

Soms kan het wat druk zijn. Jouw uitdaging is om dit met een rustige en positieve instelling aan te gaan. Je houdt het overzicht en zorgt voor een opgeruimde werkplek. Ook blijf je altijd vriendelijk, zelfs als het even hectisch wordt.

Waar ga je werken

Je komt te werken in een gezellig team bij een MKB-bedrijf in Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Balie en kassamedewerker, Baliemedewerker
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Balie en kassamedewerker Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures