Vacature Chauffeur

Chauffeur in Terneuzen

Ben jij op zoek naar een dynamische baan, waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt? Wil jij deel uitmaken van een fantastisch team en volop mogelijkheden krijgen om te groeien? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Terminaltrekker Chauffeur.

Wil je meer weten over deze leuke functie van Terminaltrekker chauffeur? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 13,25 en € 16,50 naar ervaring
  • Uitzicht op een vast contract!
  • Leuke en gezellige collega's
  • Fulltime functie
  • In Terneuzen
  • Mogelijkheid tot opleidingen!
Wie ben jij

Wij zoeken een echte ster met een passie voor rijden en inspectiewerk. Heb jij je rijbewijs C(E) of ben je in het bezit bent van een Terminaltrekker certificaat, heb je een streepje voor. Anders zijn er mogelijkheden om dit te behalen! Natuurlijk is het geen probleem als je een VOG kunt voorleggen. Jouw klantvriendelijke, zelfstandige en nauwkeurige eigenschappen maken jou de ideale kandidaat voor deze positie. Als je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels spreekt, maak je echt het verschil in onze internationale omgeving!

Wat ga je doen

Stel je voor: de zon schijnt, en jij zit in de bestuurdersstoel van de Terminaltrekker, omringd door gekleurde containers die op jou wachten! Als Pendel Chauffeur ben jij de specialist op het gebied van containers. Aan- en afkoppelen? Een fluitje van een cent! Inspecties? Jij zorgt ervoor dat alles perfect in orde is. En wat betreft administratie? Dat doe jij met plezier, want je weet dat het bijhouden van documentatie van groot belang is! Onderweg begroet je andere chauffeurs en maak je nieuwe vrienden onder je enthousiaste collega's. Deze afwisselende baan is als een spannende achtbaanrit - vol avontuur, opwinding en nooit een saai moment!

Waar ga je werken

Je komt terecht in een hecht en gezellig team in Terneuzen, dat bruist van de positieve energie. Mocht je graag door willen groeien en je CE-rijbewijs willen halen, dan staan ze daar ook voor open!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Chauffeur, Chauffeur trekker oplegger
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115 - 689 860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Chauffeur Tempo-Team 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures