Vacature Commercieel Technisch Adviseur

Commercieel Technisch Adviseur in Terneuzen

Commercieel technisch adviseur

Commercieel

Bij Fiberstruct draait het niet alleen om verkopen, maar om het creëren van duurzame relaties. Jouw functie gaat verder dan alleen techniek. Je bouwt sterke relaties op met binnen- en buitenlandse klanten en enthousiasmeert nieuwe klanten om de samenwerking met Fiberstruct aan te gaan. Nieuwgierig? Lees dan snel verder!

Wat maakt deze functie zo uitdagend?

Als Commercieel technisch adviseur bouw je relaties op met bestaande en nieuwe klanten in binnen- en buitenland en ben je gefocust op het binnenhalen van nieuwe projecten. Je speelt een cruciale rol in de projectmatige verkoop van onze Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) looproosters en constructies. Je hebt voornamelijk veel contact met klanten uit de industrie. De sector offshore-windenergie zien we de laatste jaren aannemelijk groeien en aan jou de taak om onze groei in deze sectoren te stimuleren. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het aantrekken van nieuwe klanten en projecten en het onderhouden van bestaande relaties;
 • Je houdt je bezig met het gehele offertetraject, vanaf het analyseren van de technische behoefte van de klant tot en met de follow-up na het uitbrengen van de offerte en aansluitend het binnenhalen van orders;
 • Het verstrekken van productkennis en advies aan klanten en hen begeleiden in de toepassing van onze producten;
 • Je gaat regelmatig in gesprek met jouw collega's om orders over te dragen, te overleggen over technische aspecten, beschikbaarheid van middelen en personeel.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je komt te werken bij Fiberstruct, onderdeel van Syndus Group. Jouw uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Terneuzen, maar daarnaast zal je in grote mate (potentiële) klanten, beurzen en projecten bezoeken in Nederland en in de rest van Europa. Vanuit jouw rol werk je veel samen met jouw collega's van Fiberstruct, waaronder met Shamaine en Maaikel (Afdeling Sales), Ali (Projectleider) en Rogier (). Daarnaast heb je ook veel contact met onze collega's in Slowakije.

Waarom is dit iets voor jou?

Uitstekende communicatieve vaardigheden, een positieve mindset en overtuigingskracht zijn noodzakelijk om klanten te binden aan Fiberstruct. Daarnaast:

 • Beschik je over een Hbo-diploma in een commerciële of technische richting en/of je hebt minimaal 3 jaar technische, commerciële werkervaring in een B2B omgeving;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ben je klant- en resultaatgericht. We streven er naar om samen een sterk netwerk te bouwen met relaties voor de toekomst!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
 • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Fiberstruct heeft op dit moment 50 medewerkers en is met haar hoofdkantoor en salesondersteuning gevestigd in Terneuzen. De productielocatie bevind zich in Slowakije. Fiberstruct is een toonaangevend producent van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) looproosters en constructies in Europa en biedt een breed scala aan GVK oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals de industrie, offshore, windenergie, jachthavens, scheepsvaart & scheepsbouw, olie & gas, waterzuivering en spoorwegen.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar . Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega ( Fiberstruct) via 0031 (0)115 644 560 of WhatsApp via https://wa.me/31612206132 .Functie:commercieel technisch adviseur
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndus Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Commercieel Technisch Adviseur Syndus Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures