Vacature Contractmanager in Terneuzen

Contractmanager in Terneuzen in Terneuzen

Ben jij de gedreven Contract manager die onze klanten bijstaat bij de implementatie van de laatste innovaties op Industrieel gebied?

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6.000 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt Equans opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden.

Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen wij onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we je bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Als Contract Manager Operations Piping & Mechanical ben je werkzaam op de vestiging in Hoek en verantwoordelijk voor beheer en uitvoering van een aanzienlijk mechanisch (piping) onderhoudscontract. Dit betekent naast het zeer frequent klantencontact ook de verantwoordelijkheid voor team, bestaande uit ongeveer 50 vaste medewerkers en 100 inleners. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en effectieve uitvoering van werkzaamheden op gebied van Onderhoud en Beheer. Het maandelijks rapporteren van de performance en doorgevoerde verbeteringen maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Daarnaast ben je als BU-MT lid actief betrokken bij de aansturing van de business unit waarin nog 3 andere disciplines zijn vertegenwoordigd en je werkt onder de supervisie van de Business Unit-manager. Je hanteert een coachende stijl voor je team en bent goed in staat om continu te schakelen tussen de wensen van de klant en de contractafspraken die gemaakt zijn. Jij neemt het voortouw om je team goed in te richten richting toekomst.

Interesse of meer weten? Neem contact op met Sjakco, 06-82066117 | s.de.braal@werkenvakmanschap.nl | 0115-649521

Dit breng je mee: Je hebt bij voorkeur een Mechanische of Werktuigbouwkundige achtergrond. Je hebt een drive om continu te verbeteren, brengt enthousiasme en energie mee, denkt in mogelijkheden en je hebt het vermogen om verbeterprocessen in gang te zetten. Verder heb jij: Tenminste een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO opleiding; Je hebt ongeveer 10 jaar werkervaring bij voorkeur binnen een industri?le omgeving; Gedegen kennis en ervaring op gebied van WTB en of piping processen in de industrie; Leidinggevende ervaring in een door techniek gedreven omgeving; Ervaring met doorvoeren van verbeterprocessen/changetrajecten; Aantoonbare overall technische affiniteit; Goede communicatieve vaardigheden; Je kijkt graag voorruit en je hebt een duidelijke toekomstvisie die je kan overbrengen naar het team en de klant; Je herkent jezelf in de volgende competenties; klantgericht, communicatief, verbinden, analytisch en pragmatisch.

Wat bieden wij je: Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld; Een salaris tussen €4000,- en €7000,- afhankelijk van jouw ervaring en opleiding; 38 vakantiedagen per jaar; Laptop, telefoon en lease auto van de zaak; Pensioensregeling; Collectieve zorgverzekering en andere personeelskortingen.Functie:Contractmanager
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 7000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Contractmanager in Terneuzen Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures