Vacature GGZ Agoog Ambulante Behandeling Verslavingszorg

GGZ Agoog Ambulante Behandeling Verslavingszorg in Terneuzen

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

GGZ Agoog ambulante behandeling Verslavingszorg

 • Contactpersoon
 • Einddatum 5-12-2023
 • Locatie Terneuzen
 • Uren 36 uur

"Teamgeest en sfeer is van belang binnen Verslavingszorg. We stimuleren elkaar als collega's om onze kwaliteiten in te zetten en te benutten. Je kan hier jezelf zijn en je profileren binnen onze teams".

Wil je ook deel uit maken van een zorgonderdeel waarbij we een unieke keten zijn waarbinnen verslavingszorg centraal staat? GGZ aanbod ambulant en klinisch, Beschermd wonen en Bemoeizorg komen bij ons samen en vormen en sterk geheel binnen Zeeland.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als GGZ-agoog kun je bij verslavingszorg werken als behandelaar in het ambulante team. Het is een functie met kantoortijden, waar je behandelingen uitvoert samen met een multidisciplinair team. Jouw taken en verantwoordelijkheden gevarieerd en veelomvattend:

 • Je verleent poli klinische behandelingen aan cliënten met complexe verslavingsproblematiek, maar werkt ook outreachend.
 • Je maakt gebruik van evidence based therapieën en modellen en werkt o.a. middels de CGT behandelingen, Yucel methode, motiverende gespreksvoering en de SRH methodiek;
 • Je werkt nauw samen met collega's in het multidisciplinaire team en met externe verwijzers of ketenpartners;
 • Je coördineert het behandelproces (intake, behandelingen en zorg afstemmingsgesprekken);
 • Je bent ook een aanspreekpunt voor de naasten van de cliënt en betrekt hen waar mogelijk in de behandelingen met de cliënt;
 • Je signaleert het effect van de ingezette behandeling en eventuele nieuwe aandachtspunten;
 • Je levert met enthousiasme een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg en het verder vormgeven van het ambulante team van verslavingszorg.

Verslavingszorg is een specialisme dat vele complexe vraagstukken met zich mee brengt op individueel niveau, maar zeker ook op maatschappelijk gebied. De complexiteit enerzijds en de omvang van verslavingsproblematiek in de samenleving anderzijds vergen een slagvaardige en flexibele inzet. Samenwerking is daarbij de belangrijkste vereiste om zowel op cliëntniveau als op het niveau van de samenleving een effectieve bijdrage te kunnen leveren aan oplossingen. Ambulante verslavingszorg bestaat uit 2 teams. Elk team heeft z'n eigen dynamiek en cultuur, gebonden aan de regio's waarin ze werken. Er is een ambulant team boven de Westerschelde en een ambulant team onder de Westerschelde.

Over jouw team binnen Verslavingszorg:

 • Je komt te werken in een betrokken team met veel kennis en ervaring;
 • Het team staat open om je laten leren en ervaren hoe je de functie als ambulante behandelaar kunt uitvoeren als GGZ-agoog binnen verslavingszorg;
 • Je komt te werken binnen een gestructureerd zorgonderdeel, waar duidelijkheid en samenwerking centraal staat.
Wat mag je van ons verwachten

 • Een functie in schaal FWG 55. Het salaris begint met €3.016,- en eindigt op €4.692,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2024 worden deze bedragen met 2% verhoogd.
 • De functie valt onder de GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf inWerk jij mee aan onze droom?Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?
Dat kan!

Functie:ggz agoog behandeling verslavingszorg
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. GGZ Agoog Ambulante Behandeling Verslavingszorg Emergis 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures