Vacature Helpende (plus) en Verzorgende IG Antonius Kloosterzande

Helpende (plus) en Verzorgende IG Antonius Kloosterzande in Terneuzen

Jouw Werkdag

Jouw nieuwe werkplek Je komt aan bij Antonius Kloosterzande waarbij je start met het bespreken van de overdracht en het doornemen van de bijzonderheden in het ECD. Hierna verleen je zorg waarbij je de cliënten inmiddels goed kent én precies weet welke zorg zij nodig hebben. Tussendoor heb je nog een telefoontje van een familielid die wilt weten hoe het met zijn vader gaat én help je een collega die hulp nodig heeft bij het uit bed halen van een cliënt. In de middag staat het multidisciplinair overleg op de agenda. Ook is er een leuke activiteit gepland door de welzijn collega's waardoor je merkt dat de bewoners opgelaten zijn vandaag: ze hebben er zin in! En deze energie steekt ook jou aan. Iedere dag ga je voor het verlenen van de beste zorg aan de bewoners én dit doe je samen met een team dat voor elkaar klaarstaat. Ook heb je oog voor wat een cliënt zelf wilt: de ene cliënt wilt uitslapen tot 11.00 en de andere cliënt zit het liefst al om 08.00 aan de ontbijttafel. Samen met jouw collega's verleen je zorg op maat en probeer je de zelfredzaamheid te stimuleren. Het persoonlijke cliëntverhaal is de basis voor het verlenen van de zorg én hier zet jij je iedere dag weer voor de volle 100% voor in.

Locatie

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit: 

 • Het coördineren van de zorgverlening en de dagelijkse gang van zaken op de afdeling;
 • Het verrichten van verpleegkundige en verzorgende handelingen volgens het zorgplan en het signaleren van eventuele veranderingen bij de cliënt en hierop anticiperen; verricht verpleegkundige en verzorgende handelingen volgens het zorgplan en signaleert eventuele veranderingen bij de cliënt en anticipeert hierop;
 • Én het belangrijkste: jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat onze cliënten de zorg krijgen die zij verdienen én dat ze een glimlach op hun gezicht krijgen.
Jouw kennis en kunde

Jouw kennis en kunde 

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Een diploma helpende (plus) niveau 2 om als woonzorgmedewerker (plus) aan de slag te gaan;
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jouw inzet goed gebruiken!
 • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie.
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?   

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Het salaris is gebaseerd op jouw functie. Een Verzorgende IG krijgt betaald volgens FWG 35 van de CAO VVT, een helpende plus FWG 30 en een helpende volgens FWG 25. De reiskosten worden vergoed volgens de CAO waarbij eventuele tolkosten (voor de Westerscheldetunnel of Liefkenshoektunnel) natuurlijk ook niet vergeten worden;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. o.a. via Goodhabitz waarmee jij elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen. ZorgSaam is verder een organisatie waarbij voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen de gehele organisatie: op 1 januari is ons loopbaancentrum opgericht waar jij terecht kan op het moment dat jij toe bent aan een andere uitdaging binnen ZorgSaam;
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers, waardoor wij onder andere gestart zijn met ‘ZorgSame teams’, waarmee meer zeggenschap en eigenaarschap in het team wordt bevorderd.


Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Helpende (plus) en Verzorgende IG Antonius Kloosterzande ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures