Vacature Helpende (plus) West Zeeuws Vlaanderen

Helpende (plus) West Zeeuws Vlaanderen in Terneuzen

Jouw WerkdagHoe ziet jouw werkdag eruit? Als je op de kleinschalige woning komt, begroet je eerst je collega die al een half uur aan het werk is. Zij brengt een bewoner naar de woonkamer en je loopt met haar mee. Samen met je team bespreek jij de verzorging van de bewoners voor de dag. Je hoort een bewoner mee neuriën op zijn favoriete nummer. Al zingend loop jij de kamer binnen en beginnen jullie aan zijn vaste ochtendritueel. Tijdens het koffie drinken is er vandaag familie aanwezig en worden er herinneringen opgehaald. Later op de dag merk je dat een aantal bewoners behoefte heeft aan een wandeling. Je besluit dit te combineren met het halen van de boodschappen. Voordat jouw dag erop zit, loop je na of alle bewoners verzorgd zijn.LocatieOp welke locatie jij werkt, is afhankelijk van waar jij past als persoon én uiteraard waar jij woonachtig bent. We gaan graag in gesprek met jou om te kijken welke locaties eventueel passend zouden zijn. De locaties in West Zeeuws-Vlaanderen zijn: Oostburg, Breskens, Sluis en IJzendijke.

 • Het helpen bij dagelijkse activiteiten, zoals wassen, aankleden, serveren van maaltijden en het uitdelen van medicatie;
 • Het aanpassen van de activiteiten op de behoeften: voor de één neem je de tijd voor een gezellig praatje en de andere bewoner begeleid je naar een vrijwilligersactiviteit in het restaurant;
 • Je zorgt dat de kamers er netjes uitzien en je verricht huishoudelijke taken als dit nodig is.
Jouw kennis en kundeJouw kennis en kunde
 • Een diploma MBO niveau 2 helpende zorg en welzijn met bevoegdheid voor het toedienen medicatie, of de bereidheid tot het behalen van de module medicatie toedienen;
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma zorgkundige? Ook dan kan je aan de slag als helpende (plus)!
 • Door de verschillende contacten die je hebt met collega’s en andere betrokken zorgverleners is het belangrijk dat je integer bent, een collegiale instelling hebt, praktisch bent in aanpak, voldoende overtuigingskracht bezit en sterk in je schoenen staat;
 • Verwacht wordt dat je goed op de hoogte bent van veiligheidsthema’s zoals agressie, sociale veiligheid en brandveiligheid.
Wat krijg je van ons?Wat krijg je van ons?
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, uren in overleg;
 • Het salaris als helpende, ligt minimaal tussen de €2.264,72 en maximaal €2.853,86 bruto per maand o.b.v. 36 uur, inschaling volgens CAO VVT FWG 25. Het salaris als helpende plus ligt minimaal tussen de €2.264,72 en maximaal €2.938,60 bruto per maand, FWG 30.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskosten volgens CAO én eventuele tolkosten, worden natuurlijk ook niet vergeten.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of contributiegelden.
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld ook de overstap maken naar de thuiszorg óf werkzaamheden combineren.


Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Helpende (plus) West Zeeuws Vlaanderen ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures