Vacature Huishoudelijk medewerker thuiszorg West

Huishoudelijk medewerker thuiszorg West in Terneuzen

Jouw Werkdag

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Na een warme begroeting bij jouw cliënt, overleg je samen welke huishoudelijke taken er vandaag allemaal op de planning staan. Wellicht weet je van te voren al bij deze cliënt, welke taken standaard gedaan moeten worden én welke er eens in de zoveel tijd bijkomenJe houdt ervan dat jouw werkzaamheden divers en afwisselend zijn. Het fijne aan dit werk is dat geen dag hetzelfde is. Het geeft je voldoening om na je werk een tevreden cliënt achter te laten in een schoon huis. Ook houden veel cliënten van een babbeltje waardoor je naast de huishoudelijke taken, ook erg sociaal bezig bent.

 LocatieJouw collega Samantha vertelt Mijn naam is Samantha en ik zit sinds februari 2021 in dienst bij ZorgSaam als huishoudelijk medewerker.  Ik vind het werk heel leuk om te doen omdat de mensen zo ontzettend dankbaar zijn als ik ben geweest. Ik ben iemand die graag mensen helpt en om dan op deze manier de mensen te kunnen helpen zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven vind ik dankbaar werk. Mensen kunnen helpen met de dingen die ze (bijna) niet meer kunnen in het huishouden geeft een fijn en goed gevoel. De taken die ik heb bij de mensen thuis is allemaal op huishoudelijk gebied zoals: badkamer en toilet schoonmaken. Keuken schoonmaken. Woonkamer stoffen. Slaapkamers stoffen. Vloeren stofzuigen en dweilen. Maar ook bedden verschonen, ramen zemen, deuren afnemen, boven op en onder de kasten, trap mee schoonmaken en om de zoveel tijd eens even even keukenkastje aan de binnenkant, spinnenwebben weg halen. En natuurlijk ook de was strijken en opvouwen.  En met deze simpele taken kunnen wij mensen helpen en blij maken.

Het gaat om cliënten in het Westen van Zeeuws-Vlaanderen, zoals: Breskens, IJzendijke, Oostburg etc.

Jouw kennis en kunde

Jouw kennis en kunde

  •         Het is een pré als je ervaring hebt in de schoonmaakbranche én kennis van schoonmaak en onderhoudsvoorschriften;
  •         De Nederlandse taal beheers je goed, zowel in woord en geschrift;
  •         Een oplettende en dienstverlenende instelling waarbij je gastvrij en hulpvaardig bent.
  •        Je hebt een oplettende en dienstverlenende instelling. Daarnaast ben je gastvrij en hulpvaardig;
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

  •      Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar; uren in overleg;
  •       Je salaris is minimaal € 1.916,52 en maximaal € 2.381,30 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens CAO Hulp bij het Huishouden;
  •      De mogelijkheid om intern verder te groeien. Wil je bijv. aan de slag in de zorg als zorghulp? Of zie jij het zitten om een opleiding te volgen? Het is allemaal bespreekbaar.


Functie:Schoonmakers in hotels, kantoren e.d.
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Huishoudelijk medewerker thuiszorg West ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures