Vacature Maintenance Coördinator

Maintenance Coördinator in Sluiskil

Een baan met eindeloze variatie waar je volop kunt groeien.

Elke dag is anders bij Yara Sluiskil. In het maintenanceteam ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de fabriek. Van de kleinste onderdelen tot gigantische installaties.

Je sleutelt veilig aan installaties in de werkplaats of in de fabriek. Ook rij je rond in een pick-up truck om storingen op te lossen en onderdelen op te halen. Veel zelfstandigheid dus. Op die manier leer je in het veld. En omdat onze productielocatie in Sluiskil zo groot is, is dat veld heel divers: van verschillende chemische fabrieken tot de verladingsafdeling, waar grote schepen komen laden en lossen.

Al met al, een afwisselende job waarin je razendsnel stappen kunt zetten. Want als je je onderscheidt met inzet en ambitie, groei je door. Bijvoorbeeld naar Senior Maintenance Technician, Werkvoorbereider of Maintenance Coördinator.


Hoofd Onderhoud Nitraat en Ureum

Dit is wat we je bieden

Bij Yara kan je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waardering en groeikansen. Ook besteden we veel aandacht aan je work-life balance.

 • Work-life balance

  We vinden een gezonde balans tussen je werk- en privéleven erg belangrijk. Want naast jouw rol als collega, ben je net zo goed partner, ouder, vriend en familielid. En als je werk stimuleert en motiveert, pakt dat voor iedereen positief uit. Daarom biedt Yara je flexibele werkuren en de mogelijkheid om thuis te werken, mits je werkzaamheden dat toelaten. Ook organiseren we vergaderingen zo efficiënt mogelijk en bieden we je ondersteuning voor je geestelijke gezondheid.

 • Sfeer en mensen

  Ieder individu neemt kennis en ervaring mee en dat maakt ons sterker als bedrijf. Daarom investeren we in het creëren van gelijke kansen en streven we naar een werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. In Yara Sluiskil vind je een hecht team. We staan voor elkaar klaar, gaan samen uitdagingen aan en helpen elkaar verder.

 • Salaris en vergoedingen

  Bij Yara krijg je een meer dan marktconform salaris met een dertiende maand én 8% vakantiegeld. Reiskosten worden vergoed, als ook de tol van de tunnel indien nodig. En omdat we net zo veel om jouw toekomst geven als om die van de planeet, neem je deel aan een goede pensioenregeling.

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband én 22 adv-dagen, praktisch 48 vakantiedagen per jaar dus. Ook zijn er diverse regelingen voor aanvullend verlof. Je krijgt ook korting op sportabonnementen en kunt je aansluiten bij onze Yara sportclubs, bijvoorbeeld de skiclub of futsalclub. En geen zorgen: we helpen je met een ruime tegemoetkoming voor de zorgkosten van jou en je partner.

 • Groeimogelijkheden

  Vanaf de start begin je met leren door te doen. Ook krijg je begeleiding van een toegewezen mentor. Zo krijg je de kans om door te groeien tot de top van jouw vakgebied. Denk aan functies als Senior Maintenance Technician, Werkvoorbereider of Maintenance Coördinator. Yara biedt je ook een leerplatform met trainingen en cursussen, net als eventuele vergoedingen voor aanvullende cursussen en scholing.

Waarom in Maintenance werken bij Yara?

Naast dat je bij Yara volop carrièrekansen krijgt, is er buitengewoon veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Weinig hiërarchie, veel teamwork. Een omgeving waar je goed begeleid wordt, vragen mag stellen en kunt leren van je fouten. Zo groei je binnen de kortste keren door.Functie:maintenance coördinator
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yara via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Maintenance Coördinator Yara 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures