Vacature Mechanic Technician

Mechanic Technician in Terneuzen

Ben jij super handig en wil jij graag werken aan verschillende aanpasbare machines! Dan is dit een geweldige kans! Lees snel verder!

MultiDocker is fabrikant van ‘s werelds meest veelzijdige en hoogwaardige overslagmachines met een Caterpillar basis, speciaal geproduceerd voor bijvoorbeeld gebruik in havens of industrie. Dankzij jarenlange van toegewijde ontwikkeling en echte passie voor innovatie blinken de machines uit in operationele betrouwbaarheid en levensduur. Bovendien zijn ze bedreven in het omzetten van bestaande diesel-aangedreven machines naar exclusieve elektrische aandrijving voor de meeste merken. Het doel is om een internationale marktleider te worden op het gebied van customizable machines. Om dit te kunnen bereiken zijn ze voortdurend op zoek naar nieuw talent.

Ter uitbreiding van het team zoeken ze een Machine Mechanic. In deze functie ben je betrokken bij de totale assemblage van verschillende soorten voornamelijk nieuwe machines en je weet precies hoe onze machines zijn opgebouwd, of je wilt dit heel graag leren! De productie van één machine kan meerdere weken in beslag nemen. Samen met de rest van het team werk je aan verschillende stappen in het productieproces. Deze positie stelt je in staat om verschillende vaardigheden op te doen. Geen dag is hetzelfde! Doordat de machines en processen continue verbeteren is jouw inbreng zeer belangrijk!

Gelijk solliciteren of meer weten? Neem contact op met Sjakco 06-82066117 of s.de.braal@werkenvakmanschap.nl

Jij hebt:

  • Een technische MBO 4 of HBO opleiding gevolgd.
  • Kennis van of ervaring met hydraulica, pneumatiek, elektriciteit of mechanische aandrijftechnieken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Daarnaast geef je de voorkeur aan het werken in een werkplaats, ben communicatief sterk en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht en vind een opgeruimde werkplek heel fijn!

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden (Metaalunie CAO);
  • Diverse studieprogramma's en aanvullende cursussen;
  • Aantal werkuren is in overleg;
  • Een open en informele werksfeer.

Ben je een leerling, op zoek naar een stage? Laat het ons dan ook weten. Ook hier hebben we mogelijkheden voor!Functie:Mechanisch monteur
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Mechanic Technician Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures