Vacature Medewerker Bloedafname

Medewerker Bloedafname in Terneuzen

Solliciteren voor "Medewerker bloedafname regio Terneuzen - 15 uur per week"

Medewerker bloedafname regio Terneuzen - 15 uur per week

Wij zijn op zoek naar een medewerker bloedafname voor 15 uur per week in regio Terneuzen.
Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden 'samen', 'hartelijk' en 'toonaangevend'. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.
Wat ga je doen?

Als medewerker bloedafname bij Star-shl ben je bij voorkeur 5 ochtenden per week werkzaam op een van onze bloedafnamelocaties in regio Terneuzen. Je verzorgt de bloedafname van patiënten op onze locaties en bij patiënten thuis. De nuchtere patiënten mogen vanaf 07.00 uur aan huis geprikt worden. Vervolgens ga je naar je prikpost waar de patiënten naar jou toekomen. Niet nuchtere patiënten kunnen na de prikpost aan huis geprikt worden.

Jouw profiel
Wij zoeken collega's met een achtergrond in de zorg zoals verzorgenden ig, doktersassistentes, analisten of verpleegkundigen.
Heb je geen ervaring met het afnemen van bloed, maar heb je wel een achtergrond in een van hiervoor genoemde opleidingen, ook dan kun je solliciteren. We verzorgen voor elke nieuwe medewerker een gedegen inwerktraject, waarin we je de inwerken tot zelfstandig werkend medewerker bloedafname!
Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale vaardigheden en heb je een flexibele instelling. Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer. Woon je in Zeeuws-Vlaanderen? Dan zijn de locaties allemaal goed bereisbaar voor jou.
Het betreft een parttime functie, waarbij je in de ochtend werkzaam bent.
Ook als je op flexibele basis voor ons zou willen werken, nodigen we je van harte uit om te reageren en de mogelijkheden te bespreken!

Wij bieden jou

  • Werkt in een zelfstandige functie bij een professionele organisatie;
  • Deel uitmaakt van een informeel team van medewerkers, die voor elkaar klaar staan en samenwerken om onze organisatiedoelen te bereiken;
  • Een prettige werksfeer om je heen hebt;
  • Een uitgebreid inwerktraject tijdens werktijd. Je behaald je certificaat op onze kosten. Ook in je verdere loopbaan hebben we goede studiemogelijkheden, zo kun je gebruik maken van een uitgebreide digitale leeromgeving;
  • Een salaris verdient conform CAO-Ziekenhuizen, functiegroep 35;
  • Een vakantiegelduitkering van 8,33% in mei en een eindejaarsuitkering van 8.33 % in december over het bruto jaarsalaris.

Gaat jouw bloed sneller stromen?

Neem dan contact op met - Feleus, teamleider bloedafname Star-shl via of . Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Ben je enthousiast geraakt, sollicteer dan direct via de button.


Functie:medewerker bloedafname
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2129 – 3120
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Star-shl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Medewerker Bloedafname Star-shl 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures