Vacature Monteur Groot Werkmaterieel

Monteur Groot Werkmaterieel in Sluiskil

Monteur Groot Werkmaterieel

6 nov.

Gaat jouw bloed sneller stromen van machines en techniek, ben je communicatief sterk en beschik je over goed technisch inzicht en productkennis? Ben je in staat om het werk goed in te schatten en te organiseren, maar ook niet bang om zelf je handen uit de mouwen te steken en te sleutelen? Lees dan snel verder!


Als monteur groot werkmateriaal plan en prioriteer je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het rijdend werkmaterieel op hydraulisch-, pneumatisch-, elektrisch-, motor-technisch- en mechanisch gebied. Denk hierbij aan verschillende shovels, wiel- en rupskranen, tractoren, dumpers, bobcats, verreikers, hoogwerkers, heftrucks en dergelijke. De garage is jouw domein. Je voert ook een deel van de werkzaamheden zelf uit en werkt daarbij samen met een collega monteur en ingehuurde contractors, waarbij je veiligheidsvoorschriften nauwkeuring naleeft.

Naast de dagdagelijkse werkzaamheden houd je je kennis met betrekking tot kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu op peil. Je werkt nauw samen met de Technische Dienst en andere interne afdelingen. Je rapporteert hierbij aan de Manager Logistiek & Terreinbeheer.


Hier herken jij jezelf in:

 • Een afgeronde technische mbo-opleiding niveau 4 en enkele jaren werkervaring in eenzelfde soort functie;

 • Diploma van 1e Autotechnicus of Diagnose Technicus is een pré;

 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;

 • Kennis van werkplaats- en onderhoudssystemen;

 • Kennis van Ultimo is een pré;

 • Resultaatgericht, kostenbewust, besluitvaardig en proactief;

 • Flexibel en stressbestendig;


Wij bieden:

 • Een full time baan van 40 uur per week in 2 ploegen;

 • Direct in dienst bij Heros Sluiskil b.v. o.b.v. een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd;

 • Een goed salaris inclusief reiskostenvergoeding woon/werkverkeer;

 • Pensioenopbouw conform Pensioenfonds Vervoer;

 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de gevolgde CAO Beroepsgoederenvervoer;

 • Een collegiale werkomgeving met een werkersmentaliteit;

 • Mogelijkheid tot het volgen van (interne) opleidingen;


Waarom werken bij Heros?

Heros levert met circa 140 medewerkers een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie en is actief op het gebied van productie en verkoop van secundaire grondstoffen, waterbehandeling en havenfaciliteiten. Er wordt veel geïnvesteerd in innovatie. Het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie bevinden zich in Sluiskil (West-Zeeuws Vlaanderen) wat de standplaats is van deze functie. Heros is onderdeel van het Duitse Remex GmbH, bij uitbreiding de Remondis Groep, en heeft daarmee toegang tot de financiële middelen, het uitgebreide netwerk en de kennis van de marktleider in Europa op het gebied van afvalverwerking en -recycling. Neem een kijkje op de website www.heros.nl voor een impressie van ons bedrijf.
Geïnteresseerd?Functie:monteur groot werkmaterieel
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heros Sluiskil via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Monteur Groot Werkmaterieel Heros Sluiskil 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures