Vacature Monteurs

Monteurs in Terneuzen

DE VIN-PASS BV zoekt Monteurs M/V

DE VIN-PASS BV is een in Terneuzen gevestigde onderneming, actief op het gebied van pipeline-service. Dagelijks werken meerdere serviceteams aan specialistische opdrachten zoals lekdichten, flowstoppen, hot tappen en andere leidingbewerkingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor opdrachtgevers uit de (petrochemische) industrie, energiebedrijven en infra-aannemers in Nederland en België. Door continue te investeren in nieuwe technieken en in te spelen op de laatste ontwikkelingen hoopt DE VIN-PASS haar marktpositie nog verder uit te bouwen.
Je komt terecht in een hecht serviceteam van 6 collega's met wie je zult worden ingezet voor lekdichting, flowstopping en hottapping.
Dagelijks rijd je in je bus samen met een collega naar verschillende locaties in Nederland en België om bij onze klanten de gegeven opdracht uit te voeren. Op locatie ga je samen op veilige wijze en met de juiste technische kennis en gevoel de service bieden tot het probleem is opgelost.
Ervaring en technische kennis is een voordeel, maar graag leren we je tijdens het werk alle kneepjes van ons vak en zijn er mogelijkheden tot het volgen van benodigde cursussen.
We bieden jou een mooi (start)salaris op basis van leeftijd en ervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 25 vakantiedagen + ADV, onkosten declaratie, pensioen en daarbij gebruik van smartphone en bedrijfsbus met gereedschap.
Kortom ben jij op zoek naar een baan en ben je flexibel, oplossingsgericht, leergierig, in bezit van een rijbewijs en woonachting in de regio Zeeland, mail dan je sollicitatie én c.v. aan De Vin-Pass BV, t.a.v. Peter Ommerborn naar .
Voor meer info mag je altijd bellen naar .

De Vin-Pass BV

Communicatielaan 21
4538 BV Terneuzen

T. +31 (0)115 617707
F. +31 (0)115 616120

Postbus 179
4530 AD TerneuzenFunctie:monteur
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vin-Pass via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Monteurs De Vin-Pass 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures