Vacature Operator in Goes

Operator in Goes in Terneuzen

Zin in een carrière die smaakt naar succes? Meatless, de toonaangevende speler in de groeiende wereld van plantaardige voeding, nodigt jou uit om hun vega kiplijn te versterken als Operator en deel te nemen aan hun smakelijke reis.

Meatless is dé speler als het gaat om plantaardige voeding. In 2022 zijn ze overgenomen door Beneo wat een nog grotere afzetmarkt en groei voor de organisatie tot gevolg heeft.

Van diverse soorten natuurlijke producten, maken ze vlees- en visvervangers bij Meatless. Ze hebben hier ook al meerdere prijzen voor gewonnen en werken samen met grote en bekende merken in de vleesvervangersindustrie.

Ze zijn nu bezig om een nieuwe lijn op te zetten van vegetarische kipstukjes en om die lijn te kunnen draaien, zijn er Operators nodig!

Op dit moment is de lijn nog in de opstartfase en is de functie in dagdienst, maar voor het eind van dit jaar zal de functie in 2 ploegendienst zijn.

Wat ga je doen?

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de diverse installaties aan de lijn. Je vult de installaties (handmatig) met grondstoffen, stelt de installaties in en controleert het proces.

Doordat het een nieuw proces en een nieuwe lijn is, wordt er van je verwacht dat je het proces goed in de gaten houdt. Als je afwijkingen ziet in het proces of (eind)product, meld je dat om het proces en product verder te optimaliseren.

Je bent lekker afwisselend bezig en voert ook basis installatie,- onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Uiteraard meld je incidenten of afwijkingen bij de Shiftleader.

Op dit moment worden de grondstoffen nog handmatig bijgevuld in de installaties, dit gaat met grote zakken van 25 kilo. Ze zijn bezig om dit op termijn te optimaliseren door middel van hulpmiddelen, maar dat is nu nog niet mogelijk.

Jouw profiel:

 • Je bent enthousiast, hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te leren en 0-1 jaar ervaring;
 • Je bent flexibel, neemt initiatief en vindt het niet erg om fysiek zware werkzaamheden uit te voeren;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal in woord en geschrift.

Je komt in een groeiend bedrijf te werken, waar veel mogelijkheden liggen om jezelf verder te ontwikkelen. Je begint als Operator aan de vega kiplijn, maar er zijn zeker mogelijkheden om door te groeien op termijn.

Wat biedt Meatless jou verder?

 • Startsalaris van €2600 bruto per maand. Wanneer je in 2 ploegen gaat werken, komt hier nog 10% ploegentoeslag bovenop;
 • 25 vakantiedagen;
 • €0,21 per kilometer reiskostenvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Er is een keuken, waar je vers fruit kunt pakken, een kookplaat en magnetron om zelf eten te bereiden of op te warmen in de pauzes;
 • De mogelijkheid om een Nederlandse of Engelse taaltraining te volgen;
 • Uitgebreide introductiedag voor nieuwe medewerkers;
 • Als je in vaste dienst bij Meatless komt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij hun collectieve zorgverzekering en gebruik te maken van het Fietsplan.

Interesse of vragen? Bel of app Michelle via 06-30023896. Mailen kan ook naar m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of zeeland@werkenvakmanschap.nl.Functie:Procesoperator
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Operator in Goes Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures