Vacature Operator

Operator in Terneuzen

Heb je een passie voor techniek? Ben je daarnaast gemotiveerd en flexibel? Dan heb je misschien wel interesse in de functie van Operator. Voor een uurloon rond de € 15 plus 15 procent ploegentoeslag kan jij binnenkort al aan de slag!

Klink interessant he?!? Lees snel verder voor meer informatie over de functie van Operator!

Wat bieden wij jou
  • Rond de € 15 per uur plus 15% ploegentoeslag!
  • Fulltime functie in tweeploegendienst!
  • In Sas van Gent
Wie ben jij

Als Operator ben jij de drijvende kracht achter de productielijnen. Je beschikt over technisch inzicht en hebt een goede fysieke gesteldheid. Nauwkeurigheid en oplettendheid zijn jouw tweede natuur! Ook ben je in staat om kwaliteitscontroles uit te voeren. Daarnaast spreek je de Nederlandse en/of de Engelse taal, waardoor je effectief kunt communiceren binnen het team. Je bent niet bang voor een uitdaging en gedijt goed in een hectische productieomgeving.

Als Operator werk je in een tweeploegendienst van maandag tot en met vrijdag. Ben je een echte workaholic en wil je ook nog in het weekend werken? Dan zijn daar ook mogelijkheden toe! De werktijden zijn van 6.00 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 23.00 uur.

Wat ga je doen

In de rol van Operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de productielijnen. Je zorgt ervoor dat de productiedoelstellingen worden behaald en overtroffen, waarbij je eventuele afwijkingen tijdig signaleert en corrigeert. Jouw kritische oog voor detail draagt bij aan de consistente kwaliteit van de producten. Flexibiliteit is belangrijk, omdat je bereid bent om in een 2- of 3 ploegendienst te werken. Ook ben je af en toe op de zaterdag of zondag beschikbaar, mochten ze je nodig hebben.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een mooi bedrijf in Sas van Gent.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog wat vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons. Wij beantwoorden graag jouw vragen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Operator
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Operator Tempo-Team 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures