Vacature Pijpfitter en Servicemonteur industriële brandbeveiliging

Pijpfitter en Servicemonteur industriële brandbeveiliging in Terneuzen


Iedere werkdag ben je te vinden op één van de fabrieken in de regio, maar ook ben je veel samen met je collega's in de werkplaats of kantoor. Je voert service werkzaamheden aan brandbeveiligings-/ en sprinklerinstallaties uit en er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen!

De organisatie

Je komt te werken in een kleinschalig, maar hecht team met korte lijnen. In Sas van Gent is er een kantoor en werkplaats, maar er wordt dus voornamelijk bij klanten in de industrie op locatie gewerkt. Het bedrijf ontwerpt, engineert, installeert en onderhoud brandbeveiligingsinstallaties. 

Hoe ziet je dag eruit?

De werkdag start om 7:45u. Nadat je eerst gezellig een bakje koffie met jouw 5 collega's op het kantoor in Sas van Gent hebt gedronken en hebt doorgenomen wat iedereen die dag gaat doen, stap je in de bedrijfsbus. Een paar minuten later arriveer je op locatie bij de klant. Samen met je collega tref je voorbereidingen en check je of al het materiaal aanwezig is. Om 9:30u komt het team weer samen op kantoor voor een koffiepauze. Dit geeft gelijk de ruimte om eventuele onverwachte omstandigheden met je collega's en de projectmanager te bespreken. Hierna keer je terug naar de fabriek, waar je de metalen buizen voor de sprinklerinstallatie gaat monteren. Deze heb je eerder deze week geprefabriceerd in de werkplaats. Uiteraard ga je de installatie na montage ook nog uitvoerig testen. 

Doordat je lekker veel op locatie werkt maar ook je collega's regelmatig ziet, vliegt de dag steeds weer voorbij!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur in de metaalbewerking. Vakgerichte ervaringen/opleidingen zijn mooi meegenomen, maar er is ook zeker de ruimte om het vak te leren;
 • Je hebt een VCA certificaat, of bent bereid dit te behalen;
 • Kennis van NEN 3140 en NEN 1010 is een pre, evenals het gevolgd hebben van vakgerichte trainingen zoals VSI-A;
 • Je neemt initiatief en bent collegiaal.

Aanbod

 • Als ervaren monteur verdien je tussen de €2.700,- en €3.600,- bruto per maand;
 • Voor een aankomend monteur is het startsalaris €2.450,- bruto per maand;
 • De CAO Metaal en Techniek is van toepassing;
 • Baan in dagdienst. Onregelmatig werken komt incidenteel voor;
 • Ontwikkelmogelijkheden. Afhankelijk van jouw interesses en ambities is er ruimte om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen. Zo kun je op termijn bijvoorbeeld extra werkvoorbereidende taken op je nemen, of een project coördineren.


Functie:Pijpfitter en Servicemonteur
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Pijpfitter en Servicemonteur industriële brandbeveiliging Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures