Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Terneuzen

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij Indaver in Terneuzen

Ben jij op zoek naar een parttime baan als schoonmaakmedewerker in de regio Terneuzen? Lees dan snel verder!

7 tot 8 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Schoonmaak medewerker bij Indaver in Terneuzen

7 tot 8 uur per week

€ 12,58 - € 14,35 per uur

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Hoek, regio Terneuzen? Dan komen wij graag met jou in contact


Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken bij een klant binnen de Business Unit Offices in Hoek. Je gaat werken op een kantoor in Hoek, regio Terneuzen. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de kantoorruimtes, algemene ruimtes en het sanitair. Jij zorgt er voor dat de werkomgeving weer gaat stralen en iedereen met plezier naar het werk kan gaan.


Het gaat om een parttime dienstverband van 7,5 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 11:00 uur in overleg met de leidinggevende, in totaal 1,5 uur per dag.


Neem dan contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,58 en €14,35 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Terneuzen, Zeeland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Ik kom graag met je in contact.

  • Stuur mij een appje


Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:7 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures