Vacature Secretaris

Secretaris in Terneuzen

Secretaris voor de vereniging gezocht!

Wie neemt het stokje over voor de functie van secretaris?

De secretaris van de vereniging is onderdeel van het bestuur, en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur.

Momenteel zitten in het bestuur: Ad Hendriks (Voorzitter), , Ronald Verschuren, Rens Schuit, Alwin de Zeeuw, Roel van Laere en aftredend penningmeester Richard van Damme. Vanwege een interne verschuiving ( is momenteel secretaris maar wordt na goedkeuring tijdens de ledenvergadering penningmeester) zijn we dus op zoek naar een enthousiast persoon die de functie van secretaris op zich wil nemen.

Wat houdt de functie in?
De secretaris zorgt ervoor dat het secretariaat efficiënt verloopt. Als secretaris ben je onderdeel van het bestuur; je stelt de agenda op t.b.v. bestuursvergaderingen, tijdens de bestuursvergaderingen (die 1 keer per maand plaatsvinden) stel je een actie- en besluitenlijst op. Verder is het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie (voornamelijk per mail) onderdeel van deze functie. Daarnaast is deze persoon eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie. Voor de ledenadministratie is een aparte vrijwilliger (momenteel Etiënne Schuit) die deze functie invult. De taak van de secretaris is het onderhouden van contact met deze persoon.

Wat heb je ervoor nodig?
De post van secretaris vereist een persoon die accuraat kan werken, communicatief vaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst.

Hoeveel tijd kost mij dat?
Gemiddeld kost deze functie 4 uur per week, waarin alle vergaderingen en dergelijke zijn meegenomen. Tijdens je functie krijg je van de vereniging een mooie laptop in bruikleen (waarmee je het nodige werk kunt verrichten).

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of heb je een suggestie wie deze functie zou kunnen bekleden? Stuur een mail naar of neem contact op met (tel. ) of onze voorzitter Ad Hendriks (tel. )

Laatste nieuws

Baankalender

Bezoekadres
Zuiderparklaan 20
4532 LS - TERNEUZEN

MailadresFunctie:secretaris
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atletiek Vereniging Scheldesport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Secretaris Atletiek Vereniging Scheldesport 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures