Vacature Senior Recruiter

Senior Recruiter in Terneuzen

Hey nieuwe collega! 

Onze recruiters Romy, Maja en Robin hebben jou nodig! Techniek is hot en happening, dat laat alle data wel zien. We zijn de afgelopen jaren flink aan het groeien en willen dat samen met jou ook blijven doen. 

Help jij ervaren talent en professionals aan hun nieuwe uitdaging? Ben jij niet alleen een commerciële speler, maar ook een hele goede sourcer? Én raak jij niet vermoeid van een hele dag lol trappen met collega’s? Welkom in ons team! 

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Het gaat ons niet om het “snel scoren”. De focus ligt namelijk op het aangaan van trajecten voor de lange termijn, waarbij de werknemer of leerling centraal staat. We helpen mensen niet alleen aan een baan, maar ook aan opleidingen en cursussen.

Als Sr. Recruiter ga jij ons helpen bij het vinden van de “zwaardere profielen”. Je gaat ons ondersteunen in het vervullen van technische vacatures in het hogere segment. Denk aan Projectleiders, Engineers en Managers. Jouw takenpakket is breed en deels ook zelf samen te stellen. We kijken namelijk naar jouw talenten en voorkeuren. 

Kortom: een diverse, verantwoordelijke rol met veel ruimte voor initiatief. Dit alles binnen een ambitieus en gezellig team van 9. Vanuit de vestiging in Terneuzen zijn we actief binnen heel Zeeland. Landelijk hebben we 11 vestigingen. 

Wat ga je doen? 

 • Werven en selecteren van ervaren technici. Deze zijn schaars! Dus we zetten alle zeilen bij. Online ben jij veel te vinden op de jobboards en LinkedIn. Boolean kent geen geheimen voor je en waarschijnlijk schud jij nog wel wat trucjes uit je mouw. Maar recruiten doen we niet alleen online, we gaan ook actief op pad. Je bezoekt opdrachtgevers en gaat naar Banenbeurzen, netwerk of grote techniek evenementen. 
 • Bemiddeling in de brede zin. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van kandidaten, waardoor je de juiste uitdaging kan adviseren. Je geeft uitleg over de werkwijze van Werk en Vakmanschap en geeft advies over bijvoorbeeld het voorbereiden op en voeren van een sollicitatiegesprek. 
 • Netwerken. Relaties zijn voor ons belangrijk. In de afgelopen 28 jaar hebben we goede contacten opgebouwd met scholen, bedrijven en overheidsinstanties. Deze willen we niet alleen behouden maar ook verder uitbreiden. 
 • Administratie van de werving, selectie en bemiddeling van kandidaten. Wees niet bang, je hoeft niet alles zelf te doen. We hebben een stevige back-office die onder andere de verloning en contractopmaak voor ons regelt. Daarnaast helpt onze officetopper Karin jou met alle andere administratieve taken.

Wie ben jij?

Gedreven, enthousiast, commercieel, zelfstandig en vooral een hele leuke collega. Successen deel je met het team. Je bent niet bang om initiatief te nemen en kan omgaan met behoorlijk wat vrijheid (en flauwe grappen).

Daarnaast:

 • Heb je een bewezen track-record in recruitment op hoog niveau
 • En heb je ervaring met LinkedIn RPS.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • 9 gezellige collega’s! Er heerst een informele sfeer. Naast hard werken is er veel ruimte voor humor. Ons team is hecht en staat voor elkaar klaar.
 • Regelmatig personeelsuitjes, waarbij je ook je collega’s van de andere vestigingen ontmoet. 
 • Naast personeelsuitjes, doen wij als team ook veel dingen samen. Denk aan sporten, vrijmibo, etentjes… 

Uiteraard snappen we dat je dit ook belangrijk vindt:

 • Startsalaris tussen de € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen o.b.v. fulltime werkweek.
 • Thuiswerkregeling.
 • Bonusregeling voor het hele team.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer én voor zakelijk gereden kilometers.
 • Een interessante pensioenregeling.


Functie:Intercedent recruiter
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Senior Recruiter Werk en Vakmanschap 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures