Vacature Service Technicus

Service Technicus in Terneuzen

Service Technicus

Als onze service technicus ben je onderdeel van een team dat diverse soorten projecten oppakt. Denk hierbij aan nieuwe installaties ontwerpen en installeren, tot onderhoud en service aan bestaande. Je bent betrokken bij alle stappen, zodat we tot de beste oplossing komen voor onze klanten.

 • Profiel

  We verwachten dat je de basis van het vak kent, en liever iets meer. Je beschikt over een standaard materialenkennis binnen de metaal. Jezelf positief presenteren en contacten onderhouden bij onze klanten zijn voor jou vanzelfsprekend. Jij volgt een opleiding MBO 3 / 4 in een relevante richting.

 • Ontwikkeling

  Wanneer je bij Centraal werkt kom je diverse uitdagingen tegen in je dagelijkse werkzaamheden, maar we zien graag dat je je ook verder ontwikkelt aan de hand van opleidingen en cursussen. Deze worden uiteraard verzorgd door ons. Hiermee verzekeren we ons van de laatste kennis in onze industrie, zodat we op elke vraag van klanten een passende oplossing hebben

 • Voorwaarden

  Naast de top sfeer, bedrijfsuitjes en leuke collega's ontvang je een marktconform salaris op basis van de cao Metaal & Techniek. Uiteraard heb je binnen Centraal diverse doorgroeimogelijkheden welke we graag toelichten bij een persoonlijk gesprek.

Engineering

Jij begeeft je in de voorhoede van ons team. Bij jou beginnen ontwerpen en ideeën vorm te krijgen. Is er iets in opbouw in de werkplaats? Jij hebt het bedacht! Je werkt nauw samen met de service technici die jouw ontwerpen realiseren.

 • Profiel

  Een klant is zijn ontwerp aan het uitleggen, jij hebt het in gedachten al getekend. We zoeken iemand die technische ontwerpen, ideeën en problemen uit kan werken op tekening. Ook zie jij hier meteen de problemen en knelpunten en kun je hierover meedenken.

 • Ontwikkeling

  Wanneer je bij Centraal werkt kom je diverse uitdagingen tegen in je dagelijkse werkzaamheden, maar we zien graag dat je je ook verder ontwikkelt aan de hand van opleidingen en cursussen. Deze worden uiteraard verzorgd door ons. Hiermee verzekeren we ons van de laatste kennis in onze industrie, zodat we op elke vraag van klanten een passende oplossing hebben.

 • Voorwaarden

  Naast de top sfeer, bedrijfsuitjes en leuke collega's ontvang je een marktconform salaris op basis van de cao Metaal & Techniek. Uiteraard heb je binnen Centraal diverse doorgroeimogelijkheden welke we graag toelichten bij een persoonlijk gesprek.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij opzoek naar een carrière in de wereld van techniek en je wilt werken met een team dat net zo gek is op techniek als jij, dan is centraal de plek voor jou! Kom langs, laat je passie zien en laten we samen iets geweldigs bouwen.

Openingstijden

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:


Centraal Techniek B.V.

Showroom & Werkplaats
Productiestraat 3
4538 BX Terneuzen
+31(0)115-563210Functie:servicetechnicus
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Technisch Centrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Service Technicus Centraal Technisch Centrum 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures