Vacature Student

Student in Terneuzen

Wij geven studenten de ruimte!

Kom bij ons stage lopen en ervaring opdoen! Van mbo, hbo tot universitaire opleidingen, we hebben ruimte voor allerlei stages. We staan open voor jouw verfrissende inbreng en maken graag werk van jouw toekomst.

Met ruim 500 medewerkers verdeeld over vijftien teams kan je met een stage alle kanten op.
We zien een stage als persoonlijke ontwikkeling voor jou als student. Daarnaast vinden we dat een stage bij de gemeente Terneuzen een belangrijke bijdrage levert aan jouw opleiding. We kunnen deze stage alleen bieden als er op dat moment ook ruimte is om jou goed te begeleiden. Daarom nodigen we je eerst uit voor een sollicitatiegesprek. Zo krijgen we een goed beeld van jouw doelen en hoe wij daaraan mee kunnen helpen.

Welke stages kan ik doen?

We hebben stageplaatsen (snuffel-, meewerk- en afstudeerstages) op verschillende opleidingsniveaus: mbo, hbo en wo. Omdat de gemeente veel verschillende raakvlakken heeft met verschillende opleidingen, heb je veel kans dat je met je opleiding en stageopdracht bij ons terecht kunt. Denk hierbij aan groenbeheer, (financiële) administratie of handhaving, maar ook aan civiele techniek, zorg en welzijn, economie en beleidsvorming.
Neem dus zeker contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee.

In totaal hebben we vijftien teams met allemaal verschillende werkzaamheden. Van afval expert en badmeester tot juridisch adviseur en projectleider, nergens vind je zoveel verschillende functies in één organisatie. De belangrijkste kwaliteiten die passen bij onze organisatie zijn: klant- en resultaatgericht, en betrouwbaar. Meer weten over onze afdelingen en teams? Neem een kijkje in het organogram van onze organisatie.

Of stuur een e-mail naar en stel daar je vraag als je eerst meer wilt weten voordat je een motivatiebrief opstuurt.Functie:student
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Terneuzen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Student Gemeente Terneuzen 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures