Vacature Taxichauffeur

Taxichauffeur in Terneuzen

Taxichauffeur

  • Terneuzen
  • 16-24 uur per week
  • Chauffeur

Citax Tiel B.V. is een modern taxibedrijf dat staat voor duurzaam en kwalitatief taxi- en personenvervoer. Voor onze opdrachten personenvervoer zoeken wij momenteel (opleiding)-taxichauffeurs in de gehele regio Zeeuws-Vlaanderen. De hoofdlocatie is Terneuzen, maar ook kandidaten uit Hulst, Oostburg of de Oosterschelderegio kunnen reageren.

Leuk werk voor mensen die een bijverdienste of volledige baan zoeken! Vanaf 20u/week wordt u ook gevraagd in weekenden en avonden te werken. Tot 20u/week is leerlingenvervoer erg geschikt op ma t/m vrij.

De schoolvakantie staat voor de deur, dus het is een mooi moment om in deze komende weken te beginnen met de opleiding voor de chauffeurskaart taxi!

Minimale eisen:

- U bent beschikbaar voor een vaste (school)-route en u bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar van ma t/m vrij;
- U bent bereid om op kosten van Citax intern een opleiding te volgen tot taxichauffeur;
- U bent bereid en u kunt goed omgaan met uiteenlopende klanten zoals kwetsbare kinderen of mensen met een beperking.

In het kort: Wat houdt het werk chauffeur leerlingenvervoer in?
De leerlingen die wij vervoeren hebben baat bij structuur; wij vervoeren vaste groepjes leerlingen van maandag t/m vrijdag in de ochtenden- en middagen. Over het algemeen moeten leerlingen tussen 08:15-08:45 op school zijn en worden 's middags weer vanaf een uur of 14:00 opgehaald. In de tussentijd mag u de taxi mee naar huis nemen. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u per e-mail sturen of telefonisch op

In het kort: Wat houdt het werk taxichauffeur regiotaxi in?
In opdracht van enkele gemeenten uit Zeeland rijdt Citax de regiotaxi. Dit vervoer in deze regio's is met name voor WMO-reizigers, haltetaxi reizigers en GGZ-jeugd. De regiotaxi diensten (of WMO-diensten) zijn volledige diensten op verschillende voertuigsoorten. Een combinatie met het leerlingenvervoer is mogelijk. Meer informatie over de werkzaamheden kunt u per e-mail sturen of telefonisch op

Wij vragen verder:

- U heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- U bent in het bezit van rijbewijs B met minimaal 4 jaar ervaring;
- U bent bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te doen.

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €12,17 - €14,59 per uurFunctie:taxichauffeur
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Citax Tiel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Taxichauffeur Citax Tiel 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures