Vacature Uitvoerder (Infra)

Uitvoerder (Infra) in Sas van Gent

Uitvoerder (infra)

H4A Openbare Ruimte

Maak meters

Je wilt vooruit. Een volgende stap zetten. Doorgroeien in je werk. Bij ons kan het. Maak meters bij H4A, zowel in jouw ontwikkeling als bij de uitvoering van onze projecten. Bij H4A werken zo'n 300 aanpakkers aan mooie projecten in Zeeland én daarbuiten. Maak ook meters bij H4A als uitvoerder infratechniek .

Dit ga je doen als uitvoerder

In deze unieke baan zorg je voor de uitvoering binnen de gestelde planning en budget. Je zorgt ervoor dat er optimaal wordt samengewerkt en dat je overlegt met zowel interne medewerkers als extern personeel, zoals onderaannemers en opdrachtgevers. Je bent resultaatgericht, kunt mensen motiveren en vindt het vanzelfsprekend je steentje bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en milieu-aspecten op de projecten. Ook draag je zorg voor de eindcontrole op het uitgevoerde werk. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Als er iemand is die in een veranderende omgeving werkt, is het wel de uitvoerder. Door o.a. de energietransitie veranderen de projecten waaraan je werkt inhoudel, veranderen de vragen van onze opdrachtgevers en veranderen de kwaliteitseisen waar wij als H4A aan moeten voldoen. Veel uitdagingen én perspectief in een groeiende discipline!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Civiele techniek of vergelbaar;
  • Jij werkt gestructureerd, je bent sociaal en resultaatgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht;
  • Je hebt praktisch en technisch inzicht in civiele processen;
  • Jij bent een echte aanpakker, planner én organisator;
  • Je bent een enthousiaste en betrokken collega.

Een actieve personeelsvereniging

De PV van H4A organiseert leuke activiteiten, zoals paintballen.

Heb je vragen over deze vacature? Ik hoor het graag. Ik ben bereikbaar op tel: . Of wil je eens 'een paar meter' meelopen om ons beter te leren kennen? Laat het weten.

zet dé stap en Solliciteer

Maak jij de wereld een stukje comfortabeler, duurzamer en/of veiliger? Klik op onderstaande button en wellicht maak jij binnenkort ook meters bij H4A. Je kan je sollicitatie richten aan Sonja van , bij H4A.Functie:uitvoerder infra
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met H4A via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Uitvoerder (Infra) H4A 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures