Vacature Verzorgende IG Nachtzorg Oost (Team

Verzorgende IG Nachtzorg Oost (Team in Terneuzen

Verzorgende IG Nachtzorg Oost (Team BAL)

Expertise Verpleging en verzorging

Verzorgende IG nachtzorg
(Baronie, Antonius, De Lange Akkers, 22-27 uur per week)

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jij komt te werken binnen het cluster langdurige zorg, waarbij je in een nachtteam terecht komt. De locaties waar het om gaat, zitten in Sint-Jan Steen, Kloosterzande en Koewacht. Het kan hierdoor voorkomen dat je op start in Antonius, maar dat jouw hulp hierna nodig is in de Baronie in Sint-Jan Steen. Een rijbewijs, is hierdoor een must. Hoe jouw werkdag er verder uit, is dus geheel afhankelijk van de zorgvraag: dit maakt de functie dynamisch én divers.

Jouw collega Nikita vertelt
Mijn naam is Nikita, werkzaam binnen de nachtzorg in team BAL (Baronie, Antonius, Lange Akkers). Het werken in de nacht vind ik uitdagend: iedere nacht is anders. Op PG heb je te maken met bewoners die niet kunnen slapen en gaan dwalen, hiervoor ga je kijken naar de oorzaak en de mogelijkheden zodat deze bewoner weer lekker kan gaan slapen. Soms is een bakje koffie/thee of een boterham voldoende. In de nacht, kom je natuurlijk ook medische aspecten tegen waarbij je samen met collega's moet handelen en evt. de verpleegkundige erbij betrekken en overleggen. Het werken in de nacht is gewoon nogmaals super uitdagend en leuk, omdat je te maken heb met verschillende disciplines, maar ook de gezelligheid met je collega's.

De werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Het registeren en rapporteren van zorgplannen;
 • He taanbieden van breed georiënteerde zorg en ondersteuning m.b.t. lichamelijke, psychische en geestelijke zorgbehoeften voor de somatische en psychogeriatrische cliënten;
 • Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Jouw kennis en kunde

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jou inzetten als Verzorgende IG!
 • Verwacht wordt dat je goed op de hoogte bent van veiligheidsthema's zoals agressie, sociale veiligheid en brandveiligheid.

Wat bieden wij

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 12 maanden waarna een vast dienstverband bespreekbaar is;
 • Het salaris in de functie van Verzorgende IG is minimaal € 2.200,70 en maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 35;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de arbeidsvoorwaarden én een gemiddelde ORT-toeslag van 40% voor het werken in de nachtdiensten;
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO, en natuurlijk vergeten we de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel niet;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt op elk moment van de dag toegang tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met 'ZorgSame teams' ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties 'zorg op maat' kunnen bieden aan onze cliënten. Ook lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.

Wil jij weten hoe het is om hier te werken?
Twijfel niet en neem contact op met , , via of viaFunctie:verzorgend ig nachtzorg team
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2937
Uren per week:22 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Verzorgende IG Nachtzorg Oost (Team ZorgSaam 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures