Vacature Verzorgende IG West Zeeuws Vlaanderen

Verzorgende IG West Zeeuws Vlaanderen in Terneuzen

Verzorgende IG West Zeeuws Vlaanderen

Expertise Verpleging en verzorging

ZorgSaam Ouderenzorg zoekt nieuwe collega's op meerdere locaties in West Zeeuws-Vlaanderen als:
Verzorgende IG

Hoe start en verloopt jouw werkdag?
Allereerst met koffie of thee! Zo kan jij je dag goed en rustig starten. Samen met je collega's bespreek je de overdracht en kijk je in het elektronisch cliënten dossier of er bijzonderheden zijn. Hierna start je met jouw ronde waarbij je iedere bewoner inmiddels goed kent. Ook beweeg je mee in hun dagelijkse ritme. Verder neem je de ene dag deel aan het multidisciplinair overleg en de andere dag, heb je overleg met de huisartsen van de bewoners. Kortom: geen een dag is hetzelfde.

Op welke locatie jij werkt, is afhankelijk van waar jij past als persoon én uiteraard waar jij woonachtig bent. We gaan graag in gesprek met jou om te kijken welke locaties eventueel passend zouden zijn. We hebben in West Zeeuws-Vlaanderen locaties in: Oostburg, Breskens, Sluis en IJzendijke.

Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Verpleegtechnische handelingen: denk hierbij aan medicatie uitdelen, wonden verzorgen, injecties geven etc.
 • Het bijhouden van de zorgplannen in het ECD en aanpassen waar nodig.

Jouw kennis en kunde

 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Een diploma helpende plus? Aarzel dan ook niet om te solliciteren. Er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien.
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jouw inzet goed gebruiken!
 • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, uren in overleg;
 • Je salaris is minimaal €2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao VVT functiegroep 35;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een tijdelijke onderbreking van je loopbaan of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt op elk moment van de dag toegang tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met 'ZorgSame teams' ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties 'zorg op maat' kunnen bieden aan onze cliënten. Ook lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.

Wil jij weten hoe het is om hier te werken?
Neem dan contact op met recruitment voor verdere info. Wij zijn te bereiken op of via óf via whatsapp op:

Snel starten?
Of liever toch eerst even meelopen? Alles is bespreekbaar. Solliciteren kan door op de button hieronder te klikken. Hierna nemen wij z.s.m. contact op om de mogelijkheden door te nemen. De koffie/thee staat klaar!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:verzorgend ig west vlaanderen
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2391 – 3177
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Verzorgende IG West Zeeuws Vlaanderen ZorgSaam 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures