Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Terneuzen

In de regio van Hulst zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur CE. Wil jij meerdere dagen van huis en geniet van veel vrijheid in je werk? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.Stuur je cv en motivatie toe! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.Hoe ziet jouw werk eruit als vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs? Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het veilig afleveren van de lading bij de klant. Je zorgt ervoor dat de lading goed wordt vastgezet en op de juiste manier in de vrachtwagen wordt geplaatst. Je zult op verschillende locaties in de Benelux komen, zoals bouwplaatsen en woonwijken. Gemiddeld maak je tijdens een rit zo'n 2 à 3 stops, wat betekent dat je veel onderweg bent. Je vertrekt op maandag en komt op vrijdag terug van je rit.Daarnaast kan het ook voorkomen dat je ééndaagse ritten gaat maken, dus je moet hiervoor openstaan. Je zult dan rijden met een dieplader

Functie:Vrachtwagenchauffeur CE
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via oudgastel@wolframchain.nl of 0165 - 205 205. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Vrachtwagenchauffeur CE Wolfram Chain N.V. 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures