Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Terneuzen

Wij zijn voor locatie Bachten Dieke in Terneuzen op zoek naar vrijwilligers!

Dus heb jij een aantal uurtjes over en vind jij het belangrijk om een steentje bij te dragen? We hebben voor onderstaande activiteiten, hulp nodig!

Om de 14 dagen vindt er een kerkdienst plaats op vrijdagmiddag in Bachten Dieke voor de bewoners . Als vrijwilliger breng en haal je de bewoners van en naar de kamer, ontvang je de bewoners met een bakje koffie en begeleid je de bewoners tijdens de dienst.

Een enthousiaste, geduldige vrijwilliger met affiniteit met ouderen, met name met dementie. Als vrijwilliger ondersteun je bij activiteiten, maak je een wandeling of lees je gezamenlijk de krant.

  • Vrijwilligers om samen met bewoners te fietsen op de duofiets.

Enthousiaste vrijwilligers die graag samen met de bewoners willen fietsen op de duofiets. Inzetbaarheid is bespreekbaar en flexibel. Fietsen wordt gedaan op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Samen met je collega vrijwilligers stem je de planning af.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met & Romy Haak via of viaFunctie:vrijwilligers
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Vrijwilligers ZorgSaam 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures