Vacature Zorgprofessional locatie De Lange Akkers Koewacht

Zorgprofessional locatie De Lange Akkers Koewacht in Terneuzen

Jouw Werkdag Hoe ziet jouw werkdag eruit? Jouw collega Jolanda vertelt Het werken binnen Lange Akkers is elke dag anders, de route wordt dagelijks aangepast op je eigen contactverzorgende cliënten. Hierdoor leer je elkaar goed kennen en bouw je een waardevolle vertrouwensrelatie op en zorg je dat de cliënt?eigen regie blijft behouden.? Je werkt zelfstandig maar je bent nooit alleen, collega's kan je ook altijd om hulp of advies vragen. Het is een leerafdeling?wat ervoor zorgt dat je alert blijft doordat nieuwe leerlingen ook nieuwe ideeën hebben. We verlenen de zorg samen, wat betekent dat ook woonzorgmedewerkers mee mogen denken, inbreng hebben en zich kunnen ontwikkelen. Er worden dagelijks meerdere activiteiten aangeboden aan cliënten waar erg van genoten wordt. Maar waar ik het zeker ook voor doe is die glimlach op iemand zijn gezicht te krijgen, soms alleen maar door te luisteren of wat aandacht te geven. Samen lachen of een traantje wegpinken.?LocatieJouw werkzaamheden bestaan verder uit: 

 • Verpleegtechnische handelingen: denk hierbij aan medicatie uitdelen, wonden verzorgen, injecties geven etc; 
 • Het bijhouden van de zorgplannen in het ECD en aanpassen waar nodig; 
Jouw kennis en kundeJouw kennis en kunde 
 • Een diploma helpende (plus) niveau 2 om als woonzorgmedewerker (plus) aan de slag te gaan als niveau 2 of als niveau 2 plus;
 • Een diploma Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG, maar is het lang geleden dat je als Verzorgende IG hebt gewerkt? Geen probleem, wij hebben praktijkopleiders die ervoor kunnen zorgen dat jij opnieuw bekwaam wordt.
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma Verpleegkunde en bezig met jouw BIG registratie in Nederland? Ook dan kunnen wij jouw inzet goed gebruiken!
 • Of heb jij een diploma zorgkundige? Dan kan je bij ons ook aan de slag als woonzorgmedewerker (plus)!
 • Communicatie skills waardoor jij makkelijk kan schakelen tussen een praatje met een bewoner en een lastig gesprek met de familie.
Wat krijg je van ons?Wat krijg je van ons? 
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren in overleg; 
 • Het salaris is gebaseerd op jouw functie. Een Verzorgende IG krijgt betaald volgens FWG 35 van de CAO VVT, een helpende plus FWG 30 en een helpende volgens FWG 25. De reiskosten worden vergoed volgens de CAO waarbij eventuele tolkosten (voor de Westerscheldetunnel of Liefkenshoektunnel) natuurlijk ook niet vergeten worden;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. o.a. via Goodhabitz waarmee jij elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen. ZorgSaam is verder een organisatie waarbij voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen de gehele organisatie: op 1 januari is ons loopbaancentrum opgericht waar jij terecht kan op het moment dat jij toe bent aan een andere uitdaging binnen ZorgSaam;
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers, waardoor wij onder andere gestart zijn met ‘ZorgSame teams’, waarmee meer zeggenschap en eigenaarschap in het team wordt bevorderd.


Functie:Ziekenverzorgers
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorggroep via recruitment@zzv.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.zorgsaam.org/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Zorgprofessional locatie De Lange Akkers Koewacht ZorgSaam Zorggroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures