Vacature (Technisch) Facilitair Medewerker

(Technisch) Facilitair Medewerker in Axel

+31 (0)115 - 56 17 40

(Technisch) Facilitair medewerker

Wil jij bijdragen aan een georganiseerde, goed onderhouden en veilige werkomgeving? Dan ben je bij Kraker Trailers aan het juiste adres. Als (Technisch) Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de faciliteiten in- en rond de fabriek en het oplossen van storingen om een soepele werkomgeving te handhaven. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe partijen als het gaat om facilitaire vragen. Worden er problemen ervaren zoals storingen aan machines, robots of andere installaties? Of werkt de hijskraan niet meer zoals het moet? Jij gaat erop af om het probleem te beoordelen en op te lossen. Complexere reparaties besteed je uit aan vaste externe partijen, maar je weet ook bij welke storingen of meldingen je het zelf kan oplossen. Daarnaast zorg je voor de naleving van de regels inzake Arbo en milieu en ziet erop toe dat externe partijen deze regels ook in acht nemen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en verwerken van diverse documentatie zoals bijvoorbeeld: het ondertekenen en digitaal opslaan van werkbonnen en keuringsdocumenten en het schrijven van (machine)instructies. Als Facilitair Medewerker zul je deel uitmaken van een enthousiast team in een dynamische werkomgeving. Het facilitair team bestaat uit een Facility Leader, een Facilitair Medewerker en een Facility Assistant.

Dit is wat je (graag) doet:

✅ Coördineren en plannen op het gebied van facilitaire voorzieningen;
✅ Als aanspreekpunt fungeren voor medewerkers en externe partijen op het gebied van facilitaire vragen;
✅ Verantwoording nemen voor onderhoud en keuringen van machines, gereedschappen en overige voorzieningen;
✅ Toezicht houden op de naleving van de regels inzake Arbo en milieu;
✅ Begeleiden van externe partijen bij het uitvoeren van reparaties en/of controles;
✅ Het zelfstandig oplossen van (eenvoudige) storingen of meldingen;
✅ Algemene ondersteuning bieden op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit (op uitvoerend niveau);
✅ Bijhouden en verwerken van diverse documentatie;

Dit ben jij:

Je bent proactief en bent goed in prioriteiten stellen;
Je hebt bij voorkeuring ervaring in een vergelijkbare rol;
Je beschikt bij voorkeur over een technische achtergrond of technische affiniteit;
Je bent flexibel;
Je bent computer vaardig (je hebt kennis en ervaring met Word, Excel, enz.);
Je bent georganiseerd, nauwkeurig, en toont verantwoordelijkheid in je werk;
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Natuurlijk een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. In eerste instantie gaat het om een dienstverband van bepaalde tijd, maar na een goede evaluatie hebben wij de intentie om je een vaste aanstelling aan te bieden.
Lease een fiets! Bij ons is het mogelijk om een fiets te leasen. Hierdoor geniet je van een bruto-netto voordeel en werk je ondertussen aan je vitaliteit!
24-32-urige werkweek.
25 vakantiedagen op fulltime basis als je belooft op vakantie te gaan. Kraker Trailers biedt een vakantietoeslag van 8%.
Bij Kraker Trailers hebben we ook leuke teambuildingactiviteiten zoals kwartaalsessies aansluitend met een ontbijt of een diner, kerstborrels en de mogelijkheid iets te ondernemen met jouw afdeling. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige werksfeer!
⭐ Een goede werksfeer! Met gezellige collega's waar je blij van wordt (ook belangrijk!)). De werksfeer is informeel en collegiaal.
Een woon-werkvergoeding van € 0,21 per km per dag. Noodzakelijk om dagelijks gebruik te maken van de Westerschelde tunnel? Dan krijg je een t-tag van Kraker Trailers.
Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekeringen.
Geld voor later, een pensioenregeling bij PMT.
Bij Kraker Trailers is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën. We zijn blij om ze te horen, en maak je geen zorgen, het maakt ons niet uit of je een maand of een jaar met ons werkt. Kom maar op!
↗ Passionate about people! Bij Kraker Trailers stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en -groei. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen met opleidingen en cursussen via onze Kraker Academy. Ook zijn we altijd bereid om te kijken naar potentie en ambities van medewerkers!

Keep your career moving!

Dit is Kraker Trailers:

Kraker Trailers maakt innovatief hoogwaardige schuifvloertrailers met modulaire opbouw en die verkopen wij via een internationaal verkoopnetwerk. Onze trailers staan garant voor flexibele inzetmogelijkheden, hoge kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben in de loop der jaren bewezen "masters in moving floor trailers" te zijn. Met onze producten en diensten voegen we waarde op maximaal niveau toe aan onze klanten wereldwijd.

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer vandaag nog en draag bij aan de kwaliteit van onze werkomgeving! Bij Kraker Trailers streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Sluit je aan bij ons team en help mee onze faciliteiten op topniveau te houden! Bij vragen of interesse neem dan contact op met () via . Je kunt ook je CV en motivatie sturen naar . We kijken ernaar uit om van je te horen!

(Technisch) Facilitair medewerker

Doorgroeimogelijkheden

Kraker Trailers Axel B.V.
Vaartwijk 7
4571 SV Axel
Nederland


Dít is Kraker

Schuifvloertrailers. Dát is waar Kraker zich op focust, sinds 1989. Om jou het efficiëntste en rendabelste voertuig te leveren, verwerken we continu de ervaringen van gebruikers tijdens de ontwikkeling en productie van trailers.

Functie:technisch facilitair medewerker
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kraker Trailers Axel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. (Technisch) Facilitair Medewerker Kraker Trailers Axel 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures