Vacature Projectleider Infra

Projectleider Infra in Terneuzen

Wil jij met je collega’s werken aan uitdagende infrastructuurprojecten in het havengebied en bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen hiervan? Wil jij meebouwen aan een toekomstbestendige haveninfrastructuur? Dan zoeken wij jou! Voor het cluster Port Infra zijn we op zoek naar een Projectleider Infra.Ontdek ze hier.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Projectleider Infra om ons topteam van #grensverleggers te versterken! 

Functie

Als Projectleider Infra ben je werkzaam in de afdeling Port Infra. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van de havengebieden en haveninfrastructuur assets van North Sea Port. Dit betreft haveninfrastructuur voor zowel nieuwe als bestaande bedrijven in het havengebied maar ook niet-klantgebonden infrastructuur. Het gaat om de ontwikkeling en realisatie van zowel natte als droge haveninfrastructuur zoals jetty’s, kades, wegen, terreinen en spoor.

Komende jaren staat de afdeling voor de uitdaging de haveninfrastructuur verder toekomstbestendig te maken. Naast de lopende infrastructuurprojecten zorgen ook nieuwe opgaven m.b.t. de energietransitie, de klimaatopgaven en de circulaire economie voor de nodige ontwikkeling van nieuwe infrastructuur. Zo wordt er gewerkt aan projecten voor de import en export van o.a. CO2, LNG, Methanol, Ammoniak en Waterstof. Op dit moment concentreren veel van de uit te voeren projecten zich in de havengebieden Vlissingen-Oost, Braakmanhaven en de Axelse Vlakte.

Jouw uitdaging 

Als Projectleider Infra ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van infrastructurele projecten. Deze projecten zullen voornamelijk, maar niet uitsluitend, op het grondgebied van North Sea Port Netherlands plaatsvinden. Vanuit jouw rol zorg je voor de juiste voorbereiding, uitwerking en realisatie van de haveninfrastructuur projecten en een goede stakeholder- en projectrisicoanalyse. 

 • Je stuurt een multidisciplinair projectteam aan bestaande uit collega’s vanuit diverse afdelingen zoals Finance, Commercial Affairs, Port Operations en Legal op het gebied van kwaliteit, planning & control, omgevingsmanagement en (juridische) procedures. 
 • Je weet het overzicht te behouden, goede periodieke projectrapportages te maken en het team te motiveren om samen resultaten te behalen. 
 • Je houdt je bezig met de ontwikkeling van beleid op jouw vakgebied rekening houdend met aangrenzende vakgebieden. 
 • Je draagt zorg voor een heldere communicatie met alle in- en externe stakeholders op basis van een omgevingsanalyse. 
 • Je legt verbindingen met andere afdelingen, behartigt de organisatiebelangen en vertegenwoordigt de organisatie in overleggen met diverse stakeholders. 

Waarom jij bij ons wilt werken

North Sea Port is een Europese tophaven die altijd in beweging is. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied – en we doen dat met de blik vooruit.

Om onze ambities te realiseren hebben we een topteam van #grensverleggers aan boord. Maar waarom kiezen zij elke dag opnieuw voor North Sea Port?

 • We bieden een unieke werkomgeving in een interessante en grensoverschrijdende context waarbij we je beloven dat je impact kunt creëren: zowel binnen de organisatie, op economisch-maatschappelijk vlak én op jouw loopbaan. Want kansen grijpen en kansen creëren, dat doen #grensverleggers.
 • We werken met toffe collega’s, staan in voor een dynamische werkomgeving én bieden tegelijkertijd een warme en open sfeer met respect voor elkaar. 
 • We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat passend is bij je opleiding en ervaring, maar bieden ook interessante secundaire voorwaarden die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. 

Wil je alle redenen ontdekken om voor North Sea Port te werken? 

Jij bent de #grensverlegger die wij zoeken!

 • Je voelt je thuis in een dynamische context waar je samen met je collega’s grenzen verlegt om te werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen. 
 • Je beschikt over HBO/bachelor of academisch werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond zoals civiele techniek. 
 • Je hebt kennis van en ruime ervaring in projectmatig werken, ontwerpprocessen en projectvoorbereidings- en uitvoeringsprocessen. Gezien de projecten zich veelal in Nederland afspelen is kennis van de Nederlandse GWW systematiek vereist. 
 • Je hebt ruime ervaring met projectleiding en de aansturing van projectteams. 
 • Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband uitstekend samenwerken met in- en externe stakeholders. 
 • Je bent communicatief sterk en slaagt er met jouw resultaat- en oplossingsgerichte instelling in om doelstellingen en projecten te behalen.
 • Je komt met vernieuwende ideeën en vindt het fijn om kansen te creëren en kansen te grijpen. 


Functie:Projectleider infra
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met North Sea Port via bart@headcount.be of 3234512398. Of bezoek hun website http://www.headcount.be.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Projectleider Infra North Sea Port 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures