Vacature Ambulanceverpleegkundige ALS (in opleiding)

Ambulanceverpleegkundige ALS (in opleiding) in Terneuzen

Ben jij een verpleegkundige die zich wilt ontwikkelen in de acute zorg? Kom werken bij de ambulance, waar geen dag hetzelfde is! 

ZorgSaam  Ambulance  zoekt een nieuwe collega!  

Ambulanceverpleegkundige ALS (in opleiding) 

Onbekend in Zeeland..? 

De provincie Zeeland is een plek waar je fijn (en goedkoop) kan wonen en werken. Er zijn nauwelijks files, je vindt er volop natuur maar je kan ook de drukte opzoeken als je dat wil. Steden als Antwerpen, Gent en Brugge liggen op een steenworp afstand. 

Jouw werkplek 

Na een inwerkperiode word je ingezet voor alle categorieën van ambulancezorg, zoals besteld vervoer (B) en spoedritten (A1 en A2).  

Een werkdag van een ambulanceverpleegkundige is elke dag anders. Je krijgt te maken met acute en geplande hulpverleningen, van laag- tot hoogcomplex.  

Als ambulanceverpleegkundige vorm je met de ambulancechauffeur de bemanning van een ambulance. Je bent als team verantwoordelijk voor de beste zorg die op dat moment nodig is.  

Je onderzoekt de patiënt systematisch, waarbij de ambulancechauffeur een assisterende functie heeft.  

Indien nodig start je de behandeling op conform het landelijke protocol (LPA). 

Daarnaast verricht je taken op het gebied van openbare orde en veiligheid en taken tijdens de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen (GHOR/GGB).  

Ambulancedienst ZorgSaam werkt samen met Witte Kruis ambulancezorg Zeeland. 

Bij Zorgsaam werken 66 verpleegkundigen en chauffeurs, en we rijden ongeveer 12.000 ambulanceritten op jaarbasis. Dit doen we vanuit 3 posten; Oostburg, Hulst en Terneuzen. 

Wat bieden wij 

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, 36 uur; 
 • Een salaris van minimaal € 3.389, - en maximaal € 4.893, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling na diplomering volgens Cao ambulancezorg, functiegroep 60; Tijdens de opleiding is de inschaling afhankelijk van je vooropleiding en ervaring. 
 • ZorgSaam biedt secundaire arbeidsvoorwaarden met een vergoeding voor onregelmatige diensten. Verder heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%, 172 verlofuren, 35 uur aan PLB per jaar en pensioenopbouw; dit alles conform cao Ambulancezorg. 
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor je persoonlijke ontwikkeling, o.a. via Goodhabitz waarmee je op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen; 
 • Via ons ZorgSaam Vitaal-portaal hoef je niet “helemaal” naar de sportschool voor je balansherstel. Je krijgt op maat gemaakte micro-en e-learnings, artikelen en tests voor je fysieke en mentale vitaliteit. 
 • Doorgroeien kan binnen het ziekenhuis, maar ook kan je de overstap maken naar de thuis- en ouderenzorgzorg. 

 Wat vragen wij van jou  

Je bent in het bezit van een diploma Ambulanceverpleegkundige of bereid de opleiding tot Ambulanceverpleegkundige te volgen aan de Academie voor Ambulancezorg in Harderwijk. 

Wanneer je nog niet in het bezit bent van een diploma Ambulanceverpleegkundige vragen wij: 

 • Een kandidaat met een vooropleiding en ervaring op de SEH, IC of Anesthesie; 
 • Een registratie in het BIG register als verpleegkundige; 
 • Rijbewijs B 
 • Naast het feit dat je werkzaamheden veel verantwoordelijkheid en deskundigheid vereisen, is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent. Je bent flexibel, met een klantgerichte houding, en communicatief richting de patiënt en hun naasten als naar ketenpartners; 
 • Je reageert adequaat in stresssituaties en bent besluitvaardig en overtuigend in je handelingen. Daarnaast ben je ambitieus in je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en om je kennis op peil te houden. 
 • Aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden is voor jou vanzelfsprekend. 

Bij aanstelling is het overleggen van een verklaring omtrent gedrag een vereiste.  

Informatie 

Wil je meer weten over deze functie? Twijfel niet en neem contact op met: 

Ronald van Stevendaal, operationeel leidinggevende 06- 22986082  

Of  

Judith d’Haens, ambulanceverpleegkundige 06- 13659893. 

Word jij onze nieuwe collega? 

Stel jezelf aan ons voor en solliciteer hieronder met je CV en motivatie uiterlijk op 15 januari!  

De gesprekken zullen doorgaan op maandag 5 februari. 

 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, waarbij bij gebleken geschiktheid interne kandidaten een voorrangspositie hebben ten opzichte van externe kandidaten. Functie:Ambulanceverpleegkundige ALS (in opleiding) 
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam Zorgsupport B.V. via recruitment@zzv.nl of 115688298. Of bezoek hun website https://www.werkenbijzorgsaam.nl/nl/vacature/ambulanceverpleegkundige-als-i-o/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Ambulanceverpleegkundige ALS (in opleiding) ZorgSaam Zorgsupport B.V. 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures