Vacature Assistent controller

Assistent controller in Terneuzen

Jouw nieuwe werkgever, gevestigd in Terneuzen, is een ontwikkelende bouwer welke de focus heeft op de provincie Zeeland. Met een team van circa negentig vaste medewerkers ontwikkelen, verkopen en realiseren zij uiteenlopende vastgoedprojecten op het gebied van wonen, recreatie en zorg.


Om hun financiële ambities waar te maken zijn zij op zoek naar een assistent-controller, met als standplaats Terneuzen.


Wat ga je doen?

In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de administratie van het bedrijf en leg je hiërarchisch verantwoording af aan directie en functioneel aan controlling. Je hebt een belangrijke rol en taak in het integraal gebruik van de systemen die bijdragen aan een goede projectbeheersing. Daarbij werk je nauw samen met collega’s en waar nodig met projectteams. Je bent een professionele gesprekspartner op alle niveaus, met name voor de controller en directie.

 

Je bewaakt in deze functie de financiële ontwikkelingen en de voortgang en neemt het initiatief om daarover met de controller en directie van gedachten te wisselen. Vanzelfsprekend ben je scherp op eventuele afwijkingen en reageert hier adequaat op. Je levert je bijdrage aan, en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de management- en maandrapportages. De organisatie maakt gebruik van Navision, dat uniform binnen de organisatie wordt toegepast.

 

Dit zijn je hoofdtaken:

  • (Mede) verantwoordelijk voor de administratie;
  • Assisteren bij opstellen, consolideren, elimineren en rapporteren van zowel liquiditeitsprognose als maandrapportage, jaarrapportage en budgetten;
  • Verantwoordelijk voor het periodiek, tijdig, juist en volledig rapporteren;
  • Het voorbereiden van directie rapportages, aanleveren van managementinformatie, opstellen van budgetten en periodieke overzichten;
  • Signaleren van afwijkingen, deze op een heldere wijze communiceren en vertalen naar praktische oplossingen;
  • Zorgdragen voor een continue verbetering en optimalisatie van processen, in het bijzonder optimalisatie en bewaken van Navision harmonisatie.


Functie:Assistent controller
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4800 – 4800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via sander.raemaekers@yacht.nl of 06-82487837. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Assistent controller Yacht 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures