Vacature Chauffeur CE

Chauffeur CE in Sas van Gent

Bloem- en Plantenchauffeur

Als Bloem- en Plantenchauffeur met een groene duim en een liefde voor transport, kun je nu deel uitmaken van ons team en jouw logistieke vaardigheden inzetten voor de bloemen- en plantensector! Wij zijn op zoek naar een ervaren Bloem- en Plantenchauffeur om bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgever in Lochristi door hun prachtige ladingen af te leveren.

Wat maakt jouw rol speciaal:

• Bloemrijke avonturen: Je zorgt ervoor dat bloemen en planten keurig en op tijd worden bezorgd, waarbij je diverse locaties aandoet, waaronder tuincentra, distributiecentra en groothandels.

• Internationaal rijden: Naast ritten in Nederland, steek je de grens over en bezorg je bij klanten in Nederland, België en net over de grens in Duitsland.

Wat bieden wij jou:

• Een bloeiende carrière: Werk in een groeiende sector met kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

• Groene voordelen: Geniet van een concurrerend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? We horen graag van jou! Grijp deze kans en bel ons direct op 076 3037777. Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv naar breda@iqselect.nl. Laten we samen de weg verkennen die naar een kleurrijke toekomst leidt en jouw rol als Bloem- en Plantenchauffeur naar nieuwe hoogtes tilt!Functie:Chauffeur CE
Startdatum:07-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via breda@iqselect.nl of 076-3037777. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Chauffeur CE IQ Select 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures