Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Terneuzen

Werken bij Syndus

Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel

Terneuzen

Fulltime

Ben jij commercieel gedreven en wil je graag werken in een internationale omgeving? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega's en opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij het sales team van Fiberstruct versterken?

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als commercieel medewerker binnendienst vorm je samen met jouw collega's van verkoop buitendienst het sales team voor bestaande en potentiële opdrachtgevers gevestigd in het binnen- en buitenland. Onze klanten zijn actief binnen allerlei sectoren waaronder de industrie, offshore windenergie, jachthavens, scheepsvaart & scheepsbouw. Dit brede speelveld zorgt binnen deze functie voor een grote diversiteit aan (technische) klantvragen, verkooporders en taken.

Jij bent een belangrijke schakel voor opdrachtgevers en jouw collega's van het sales team in Terneuzen en Slowakije. Je bent namelijk hét (telefonische) aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen. Verder volg je aanvragen en orders op van bestaande en potentiële opdrachtgevers (o.a. prijzen doorgeven, offertetraject begeleiden, invoeren en up-to-date houden van gegevens in het CRM systeem e.d.). Ook behandel je klachten en waar mogelijk denk je mee in creatieve oplossingen voor specifieke klanten. Samen met de afdeling communicatie weet jij via social media en de website de naamsbekendheid van Fiberstruct een boost te geven. Daarnaast vind jij het leuk om je bijdrage te leveren aan het organiseren van beurzen en marketing activiteiten.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je vaste standplaats is Terneuzen en je maakt onderdeel uit van een dynamisch sales team. Als een spin in het web heb je dagelijks contact met jouw collega's in Terneuzen en Slowakije. Onze no nonsense bedrijfscultuur zorgt voor een prettige informele werksfeer en jouw persoonlijke inbreng wordt erg gewaardeerd!

Fiberstruct heeft op dit moment 50 medewerkers en is met haar hoofdkantoor en salesondersteuning gevestigd in Terneuzen. De productielocatie bevind zich in Slowakije. Fiberstruct is een toonaangevend producent van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) looproosters en constructies in Europa en biedt een breed scala aan GVK oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals de industrie, offshore, windenergie, jachthavens, scheepsvaart & scheepsbouw, olie & gas, waterzuivering en spoorwegen.

Waarom is dit iets voor jou?

Je bent een echte zelfstarter en hebt aanleg voor plannen en organiseren. Tevens beschik je over een dosis creativiteit én niet te vergeten: een dosis humor! Daarnaast:

  • Beschik je over een MBO niveau 4 diploma en/of heb je meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke (technisch) commerciële functie;
  • Beheers je de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ben je flexibel en schakel je snel, want onze klanten willen vaak op korte termijn iets geregeld hebben.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar . Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Rogier Sander (directeur Fiberstruct) via tel. 0031 (0)115 644 560 of WhatsApp via https://wa.me/31612206132 .Functie:commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndus Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Syndus Group 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures