Vacature Dit is voor iedereen met een tussenjaar

Dit is voor iedereen met een tussenjaar in Terneuzen

Ben je een ambitieuze afgestudeerde en op zoek naar jouw eerste stap in je werkcarrière? Bij Tempo-Team zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van jonge professionals zoals jij naar hun eerste baantje. We begrijpen dat het vinden van de juiste uitdaging een spannende en belangrijke stap is. Daarom willen we je graag helpen bij het vinden van een leuke en passende baan die aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.

Wat bieden wij jou
  • Een marktconform salaris
  • Gratis e-learnings via "Mijn Groei"
  • Een uitdagend en dynamisch bedrijf
  • Van 24 tot 40 uur per week
Wie ben jij

Je bent net klaar met school. Nu ben je op zoek naar een leuke baan tijdens jouw tussenjaar. Je bent gedreven, enthousiast en klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je bent klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen

Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden toe te passen in verschillende vakgebieden.

Waar ga je werken

Deze vacature is bedoeld voor alle afgestudeerden, die nu een tussenjaar hebben. Als je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten, aarzel niet, maar neem contact op en bespreek de mogelijkheden!!

Sollicitatie

Jouw avontuur begint hier, dus waar wacht je nog op?!? Ook als je niet afgestudeerd bent, maar op zoek bent naar een baan, willen we uiteraard ook graag met jou in gesprek!!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Dit is voor iedereen met een tussenjaar, Administratief medewerker
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Dit is voor iedereen met een tussenjaar Tempo-Team 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures