Vacature Docent Energietransitie

Docent Energietransitie in Terneuzen

Docent Energietransitie

0,4 - 1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 30 november 2023

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per direct ontstaat er een vacature voor Docent Energietransitie (0,4 - 1,0 fte).
Werken bij Scalda in combinatie met werken in het bedrijfsleven is bespreekbaar.

Wie zoeken we en wat ga je doen?

Voor nieuw op te zetten onderwijs op het gebied van de energietransitie zoeken wij een enthousiaste ingenieur die ontwikkelingen kan doorvertalen naar het onderwijs. Je werkt daarbij nauw samen met de technische opleidingen en bedrijven.

Je hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van praktijkgerichte opdrachten en projecten voor studenten, zodat zij hun opgedane kennis direct kunnen toepassen in de praktijk. Je hebt goede communicatie eigenschappen en weet hoe mensen te motiveren.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt als ingenieur relevante werkervaring in de techniek,
  • Je hebt kennis van de energietransitie,
  • Je bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • Je kan begeleiding geven in het arbeids- en leerproces van jongeren;
  • Je vindt het leuk om je opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen;
  • Je hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG (of bereidheid deze te behalen);
  • Je bezit een master-diploma in de techniek of gelijkwaardig werk- en denkniveau.

Daarnaast vragen we de volgende competenties: interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoud en didactiek, organisatorisch, samenwerken met collega's, samenwerken met omgeving, reflectie en ontwikkeling, klantgericht, integriteit en flexibiliteit.

Wat bieden we je?

Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo. Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent, zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand). Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie:

Voor informatie kun je contact opnemen met: André Voogdt, opleiding Werktuigbouwkunde, telefoonnummer: . De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot 30 november 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:docent energietransitie
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Docent Energietransitie Scalda 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures