Vacature Docent Engineering

Docent Engineering in Terneuzen

Docent Engineering

0,4 - 1,0 fte

Maritiem, ICT en Techniek

Vervaldatum : 30 november 2023

Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Per direct ontstaat er een vacature voor Docent Engineering (0,4 - 1,0 fte).
Werken bij Scalda in combinatie met werken in het bedrijfsleven is bespreekbaar.

Wie zoeken we en wat ga je doen?

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste docent om ons Engineering team te versterken. Samen willen we bouwen aan de toekomst van jonge technici. We zijn specifiek op zoek naar iemand met expertise in de nieuwste technieken, zoals smart technologie, sensoring, robotisering en automatisering.

Het is essentieel dat je in staat bent om een brug te slaan tussen theoretische concepten en praktische toepassingen, en in staat bent om ontwerpen om te zetten naar tastbare producten. Bij ons werken we met projecten en we vinden het geweldig als je actief kunt meedenken en bijdragen aan dit proces.

Heb je geen ervaring in het onderwijs? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en een meeloopdag behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen we van je?

  • Jij hebt recente werkervaring in de werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
  • Jij bent een enthousiaste, flexibele teamspeler die aantoonbare affiniteit heeft met jongeren vanaf 16 jaar en ouder;
  • Jij hebt het vermogen om begeleiding te geven in het arbeids- en leerproces van jongeren;
  • Jij bent bereid om opgedane praktijkervaring en kennis over te brengen;
  • Jij hebt een afgeronde lerarenopleiding of PDG, of je bent bereidheid om deze te behalen.

Wat bieden we je?

Wat betreft salaris, komen we er graag samen uit. We staan open voor onderhandelingen op basis van jouw ervaring en vaardigheden.

Naast het voordeel van vrije dagen tijdens alle schoolvakanties, bieden we ook andere aantrekkelijke voordelen. Zo ontvang je naast je salaris en vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering (de zogenaamde 13e maand). We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zoals betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, seniorenverlof en meer. Bij ons staat persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling hoog in het vaandel.

Informatie

Voor informatie kun je contact opnemen met: André Voogdt, opleiding Werktuigbouwkunde, telefoonnummer: .De functiebeschrijving en de daarbij behorende competenties kun je hieronder downloaden.

De procedure

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot 30 november 2023 solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.Functie:docent engineering
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scalda via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Docent Engineering Scalda 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures