Vacature Docent Maatschappijleer

Docent Maatschappijleer in Terneuzen

Omdat Maatschappijleer een erg breed vak is vinden veel leerlingen het lastig om door de bomen het bos te zien. Daarnaast kijk je naar onderwerpen van verschillende kanten. Als jij ergens erg van overtuigd bent kan het lastig zijn om dit los te laten. Als docent is het jouw taak om als een boswachter de goede bomen in het bos uit te kiezen en de leerlingen voor te bereiden op hun eigen tocht door het bos.

Matchpartner Onderwijs is opzoek naar een docent Maatschappijleer in de omgeving van Zierikzee voor 0,4 tot 0,6 fte. Wil jij helpen leerlingen te inspireren in hun leren en in hun groei naar volwassenheid? Neem dan contact op met ons.Functie:Docent maatschappijleer, Onderwijs
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5000
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via chloe@matchpartner.nl of 31628248259. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Docent Maatschappijleer Matchpartner 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures