Vacature Helpende

Helpende in Terneuzen

Helpende (plus) Blaauwe Hofke (geclusterd wonen)

Expertise Verpleging en verzorging

ZorgSaam Thuiszorg zoekt een nieuwe collega als:

Helpende plus / Verzorgende IG
(Blaauwe Hofke, geclusterd wonen)

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?
Jouw werkdag gaat van start zodra je aankomt bij de woningen in de Blaauwe Hoeve in Hulst waar jouw cliënten geclusterd wonen. De dag begint al zodra je van je fiets of uit jouw auto stapt: de eerste cliënt is blij dat je er bent en is al aan het zwaaien uit te raam. Dit doet jou er direct aan herinneren waarom je voor deze baan hebt gekozen.

Hoe jouw dag er verder uit ziet?
Dynamisch: geen een dag is hetzelfde. De cliënten hebben ieder hun eigen verhaal achter de voordeur en jij zorgt dat dit verhaal een vervolg krijg door zorg op maat te leveren. Dit doe je uiteraard door de zelfredzaamheden waar mogelijk, zoveel mogelijk te stimuleren door ze zoveel mogelijk zelf proberen te laten doen én te helpen waar nodig.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het uitvoeren van het zorgplan van de cliënten, hierbij horen handelingen zoals het wassen en aankleden, steunkousen aantrekken enzovoorts;
 • Als Verzorgende IG ben jij verder spil in het web tussen de cliënten, wijkverpleegkundigen en naasten: veranderingen blijven bij jou niet onopgemerkt.

Jouw kennis en kunde:

 • Een diploma MBO niveau 2 helpende zorg en welzijn met aanvullend een plus certificaat;
 • Een MBO diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Ben jij in het bezit van een Belgisch diploma zorgkundige? Ook dan kan je aan de slag als helpende (plus)!
 • Door de verschillende contacten die je hebt met collega's en andere betrokken zorgverleners is het belangrijk dat je integer bent, een collegiale instelling hebt, praktisch bent in aanpak, voldoende overtuigingskracht bezit en sterk in je schoenen staat;
 • Verwacht wordt dat je goed op de hoogte bent van veiligheidsthema's zoals agressie, sociale veiligheid en brandveiligheid.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Dienstverband en het aantal uren in overleg;
 • Het salaris als helpende plus ligt minimaal tussen de €2.285,77 en maximaal €3.013,60 bruto per maand o.b.v. 36 uur, FWG 30 exclusief toeslagen;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. o.a. via Goodhabitz waarmee jij elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen.
 • ZorgSaam is verder een organisatie waarbij voldoende doorgroeimogelijkheden zijn binnen de gehele organisatie: op 1 januari is ons loopbaancentrum opgericht waar jij terecht kan op het moment dat jij toe bent aan een andere uitdaging binnen ZorgSaam;
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers, waardoor wij onder andere gestart zijn met 'ZorgSame teams', waarmee meer zeggenschap en eigenaarschap in het team wordt bevorderd.
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties 'zorg op maat' kunnen bieden aan onze cliënten. Ook lopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.
 • Een meerkeuze budget waarbij het mogelijk is belastingvoordeel te krijgen op o.a. sportabonnement, nieuwe fiets of smartphone.

Informatie:
Wil je meer weten over deze functie? Twijfel niet en neem contact op met via tel: .

Word jij onze nieuwe collega?
Stel jezelf aan ons voor en solliciteer hieronder met je CV en motivatie. Wij staan te popelen om kennis te maken!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:helpende
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2285 – 3013
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures terneuzen
 2. Helpende ZorgSaam 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures