Het belang van de Europese Unie raakt ons allemaal

Het belang van de Europese Unie raakt ons allemaal

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Terneuzen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

André Vermeulen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-04-03:  Met de verkiezingen voor het Europees Parlement in aantocht én de opkomst van extreemrechtse partijen die met hun nationalistische ideologie de Europese Unie afwijzen en zich trouwe aanhangers van Poetin tonen, is het belangrijk om de waarde van de EU voor Nederland te benadrukken.

Het lidmaatschap van de EU bevordert economische groei en stabiliteit, en geeft Nederland invloed op de aanpak van wereldwijde problemen. Een nationalistische koers zou de internationale positie van ons land ernstig verzwakken.

De EU vergroot de handelsmogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en stimuleert economische investeringen. De EU bevordert ook sociale rechtvaardigheid met maatregelen zoals de minimumloonrichtlijn en initiatieven ter verbetering van de positie van vrouwen.

Bovendien biedt de EU een platform voor de aanpak van wereldwijde problemen waaronder migratie, terrorisme en klimaatverandering. Zo werkt de EU aan een doeltreffender migratiebeleid en heeft zij zich ertoe verbonden om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen.

Kortom, kies voor veiligheid en welvaart door samenwerking..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van André Vermeulen.

Deel dit bericht:

Redactie Terneuzenkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Terneuzenkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Het belang van de Europese Unie raakt ons allemaal

Nog meer externe nieuwsberichten