Vacature Inkoopmedewerker

Inkoopmedewerker in Terneuzen

Houd je van contact met klanten en collega’s? Heb je daarnaast een passie voor inkoop? Heb je beide vragen met een overtuigende “JA” beantwoord? Dan is de functie van Inkoopmedewerker echt iets voor jou!

Als Inkoopmedewerker verbeter je de afspraken met leveranciers en speel je een belangrijke rol binnen het inkoopproces. Wil je meer weten over deze baan? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris!!
  • Een baan voor de lange termijn!
  • 32 tot 40 uur per week
  • Terneuzen
  • Doorgroeimogelijkheden!
Wie ben jij

Als Inkoopmedewerker ben je gemotiveerd en proactief. Communicatieve vaardigheden zijn jouw sterke troef en je gaat uitdagingen niet uit de weg. Zowel zelfstandig als in teamverband blink je uit. Verder heb je een positieve houding en draag je bij aan een gezellige collegiale sfeer. De werkzaamheden kunnen soms wat hectisch zijn, maar daar kan jij goed mee omgaan. Met jouw doelgerichte, eerlijke en loyale karakter ben jij de ideale collega voor het Inkoopteam.

Wat ga je doen

Jij wordt de go-to persoon voor collega’s en leveranciers met inkoopvragen. Jij behandelt het hele inkoopproces: van offertes tot onderhandelingen tot het plaatsen van orders. Daarnaast houd je je bezig met de factuurcontrole. Veel verschillende werkzaamheden, waardoor het nooit saai wordt!

Ook ga je het huidige inkoopproces verbeteren. Je spot kostenbesparingen en vereenvoudigt processen. Hierdoor maak je een positieve invloed op het bedrijf en zijn jouw collega’s blij met jou!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een MKB-bedrijf in Terneuzen.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Inkoopmedewerker, Commercieel medewerker inkoop
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Inkoopmedewerker Tempo-Team 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures