Vacature Koelmonteur in Terneuzen

Koelmonteur in Terneuzen in Terneuzen

Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld? 

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 6000 medewerkers op 29 locaties. Equans helpt haar klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Als Servicemonteur koudetechniek ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Je werkt in een team met collega monteurs en samen zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en bent ons visite kaartje bij de klant. Je levert verzorgd werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren.

Jouw belangrijkste taken: Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant; Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied; Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten; Het tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider; Het draaien van storingsdiensten.

Interesse of vragen? Neem contact op met Sjakco de Braal s.de.braal@werkenvakmanschap.nl / 06-82066117

Dit neem je mee: Een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 Elektrotechniek/ Koudetechniek. Minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur. In het bezit van F-gassen certificaat. In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat. Ervaring in de koeltechniek is een pré.

Wat bieden wij je: Een goed salaris; Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; 38 vrije dagen bij een dienstverband van 40 uur; Ipad, telefoon en bedrijfsbus; Goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten; Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkhedenFunctie:Koelmonteur
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Koelmonteur in Terneuzen Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures