Vacature Logistiek Operator Terneuzen

Logistiek Operator Terneuzen in Terneuzen

Zoek jij een baan waarbij je niet stil hoeft te zitten en waar je samenwerkt aan een duurzame toekomst? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Als Logistiek Operator bij een internationaal bedrijf in afvalverwerking en duurzaamheid werk je in een gemotiveerd team aan de volledige dienstverlening voor waterzuivering, tankenpark en tankcleaning. Lees snel verder en ontdek wat deze veelzijdige job jou te bieden heeft!

Je komt terecht in een leuk en gemotiveerd team met een goede sfeer en open communicatie. Samen zetten ze zich in voor de resultaten en zoeken we naar oplossingen indien zich een probleem voordoet. Veiligheid, klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel staan voorop.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met gemotiveerde collega’s doe jij de volledige dienstverlening voor de waterzuivering, het nieuwe tankenpark en de reiniging van tankwagens en wagons. Ze accepteren (gevaarlijke) afvalstoffen (ADR) van de industriële klanten en nemen als transferstation daarin de functie op van op- en overslag, ompakking en voorbehandeling. Als Logistiek Operator ga je aan de slag binnen de waterzuivering en het nieuwe tankenpark ofwel binnen de tankcleaning en depot, waar je meewerkt aan de goede werking van de afvalstoffenflow en de los- en laadoperaties. Genoeg mogelijkheden en afwisseling.

Je bent verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke afhandeling van je werkzaamheden, die je zelfstandig tot een goed einde brengt. We verwachten van jou leergierigheid om opleidingen te volgen en een verscheidenheid aan certificaten te behalen (VCA, SIR Hoge Druk Spuiter, Veilig werken met een vorkheftruck etc.). 

Kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar, dan is dit de geknipte uitdaging voor je!

Hoe maak je het verschil?

 • Je beschikt over een Operator A of B opleiding of bent gemotiveerd om dit op korte termijn te gaan behalen;
 • Je weet van aanpakken en kunt zelfstandig werken;
 • Je denkt en werkt in oplossingen;
 • Je bent een teamspeler en deelt jou ervaring en kennis met je collega’s;
 • Je bent bereid om diverse certificaten te behalen;
 • Je vindt een wisselend rooster geen punt en bent zo nodig inzetbaar voor consignatiedienst.

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed;
 • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, wij investeren graag in onze collega’s;
 • Goede balans tussen werk en privé.


Functie:Logistiek operator
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Terneuzen
 2. Logistiek Operator Terneuzen Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures