Vacature Medewerker Marketing en Communicatie

Medewerker Marketing en Communicatie in Terneuzen

Ben jij klaar voor een avontuur vol dynamiek en creativiteit? Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor communicatie in een B2B-omgeving? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou! Als Medewerker Marketing en Communicatie creëer jij de leuke en heldere boodschappen voor verschillende doelgroepen.

Is deze functie van Medewerker Marketing en Communicatie op jouw lijf geschreven? Helemaal mooi!! Solliciteer dan gelijk!

Wat bieden wij jou
  • Veel afwisselende werkzaamheden!
  • 32 tot 40 uur per week
  • Je gaat werken in Terneuzen!
  • Je komt terecht in een team met 5 leuke collega's!
Wie ben jij

Als Medewerker Marketing en Communicatie ben je enthousiast, proactief en communicatief sterk. Met jouw creativiteit en oog voor detail zorg jij voor veel goed uitziende communicatiemiddelen. Jouw flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en brede blik maken van jou de perfecte aanvulling op het team.

Daarnaast ben je bekend met socialmediakanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Ook heb je weleens met programma’s, zoals Adobe, gewerkt. Jouw communicatieve vaardigheden zijn top, en je bent in staat om teksten te schrijven voor verschillende doeleinden. Verder draag je bij door creatieve ideeën te delen en te bedenken.

Heb je al ervaring op een communicatieafdeling? Dan is dat een plus. Heb je dit nog niet, maar ben je leergierig en gemotiveerd genoeg? Dan moet je ook zeer zeker solliciteren!

Wat ga je doen

Als Medewerker Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor verschillende communicatie-opdrachten. Je werkt samen met verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Samen zorg je ervoor dat de boodschap helder en consistent wordt overgebracht naar de verschillende doelgroepen. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Lanceer indrukwekkende online & offline promotiematerialen
  • Beheer, creëer, en onderhoud content voor de website en de socialmediakanalen
  • Schrijf leuke teksten voor producten, vacatures, en nog veel meer andere dingen
  • Ontwikkel en verzorg content voor de nieuwsbrieven
Waar ga je werken

Je komt te werken bij een bedrijf in Terneuzen. Je wordt daar onderdeel van een leuk en enthousiast team, dat bestaat uit vijf collega's. Na een leerzame inwerkperiode kan je helemaal zelfstandig aan de slag. Met jouw creativiteit, doorzettingsvermogen en frisse blik word jij in no-time een waardevol lid van het team.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerker marketing en communicatie, Communicatie medewerker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Medewerker Marketing en Communicatie Tempo-Team 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures