Vacature Stagiair Content Creator

Stagiair Content Creator in Terneuzen

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je jouw passie voor digitale marketing kunt omzetten in concrete resultaten? Wil je de kans om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen in een dynamische omgeving? Dan is jouw zoektocht naar de perfecte stage eindelijk voorbij! Welkom bij Tempo-Team, waar we op zoek zijn naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) om ons te helpen bij het versterken van onze digitale aanwezigheid.

Wil je meer weten wat deze digitale marketing stage bij Tempo-Team Terneuzen inhoudt? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een mooie stagevergoeding tot € 550!
  • Leuke collega's in een gezellig team
  • Veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden!
  • Je komt ons team versterken in Terneuzen!!
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar!!
Wie ben jij

Wij zoeken iemand die bruist van energie en barst van creatieve ideeën. Ook sta je te popelen om in de wereld van digitale marketing te duiken. Je hebt een passie voor sociale media en online content creatie. Je bent creatief en hebt een scherp oog voor detail. Daarnaast wil je graag leren, groeien en ervaring opdoen in de wereld van digitale marketing. Bovendien ben je handig met Canva, want jij krijgt de verantwoordelijkheid over de posts.

Wat ga je doen

In deze stage krijg jij de kans om de digitale marketinginspanningen van Tempo-Team Zeeland naar een hoger niveau te tillen. Je gaat meehelpen aan de opzet en uitvoering van onze digitale marketingstrategie. Hier is wat jou te wachten staat:

  • Content Creatie: Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en maken van aantrekkelijke en relevante content voor onze sociale mediaplatforms. LinkedIn, Facebook en Instagram worden jouw speelveld!
  • Social Media Beheer: Je zult actief betrokken zijn bij het beheren van onze sociale mediakanalen. Dit omvat het plannen en plaatsen van berichten, het in de gaten houden van betrokkenheid en het aangaan van interactie met onze volgers.
  • Eigen Ideeën: We moedigen jou aan om met nieuwe ideeën te komen en je eigen stempel te drukken op onze digitale marketinginspanningen. Heb je een innovatief idee of een frisse kijk op digitale marketing? We staan open voor jouw inbreng!
Waar ga je werken

Je gaat stage lopen in een leuk en gezellig team van vier directe collega's en nog veel meer andere collega's. Daarnaast krijg je veel mogelijkheden. Ook valt er bij ons op diverse gebieden wat te leren, zowel op gebied van marketing als in HR, sales, recruitment en nog veel meer!

Je krijgt een leuke en leerzame stageplek waar je de mogelijkheid krijgt om je digitale marketingvaardigheden verder te ontwikkelen. Jouw groei en ontwikkeling staan bij ons centraal!

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze spannende uitdaging? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog vragen over deze leuke stageplek? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen graag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Stagiair Content Creator, Online Marketeer
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Stagiair Content Creator Tempo-Team 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures