Vacature Montagemedewerker

Montagemedewerker in Terneuzen

Heb je een passie voor techniek? Ben je het liefst de hele dag met je handen aan het werk? Wil je werken in een gezellig team met leuke collega’s? Als je op alle drie de vragen een dikke “JA” beantwoord, dan is deze functie op jouw lijf geschreven.

Lees snel verder voor meer informatie over deze te gekke functie van montagemedewerker in Terneuzen!

Wat bieden wij jou
  • Gezellige collega's!!
  • In Terneuzen
  • Een fulltime functie!
  • Een mooi salaris!!!
Wie ben jij

Als Montagemedewerker ben je technisch, betrouwbaar en gemotiveerd! Met een achtergrond in werktuigbouwkunde of mechatronica ben jij klaar om jouw skills in te zetten voor de coolste projecten. Jouw passie voor techniek is aanstekelijk. Ook zit je boordevol ideeën om onze machines nóg beter te maken. Accuraat en gedetailleerd werken is voor jou een tweede natuur. Bovendien voel je je thuis in een team waar samenwerken centraal staat.

Wat ga je doen

Als Montagemedewerker zet jij zowel zelfstandig als samen met jouw team de meest waanzinnige machinemodules in elkaar. Je duikt in gedetailleerde werktekeningen en tovert ze om tot technologische meesterwerken. Kabels aansluiten aan motoren, frequentieomvormers en sensors? Easy peasy! Jij draait je hand er niet voor om. En het afstellen en aftesten van modules? Dat is jouw moment om te shinen.

Jij bent niet zomaar een schroevendraaier-held; je assisteert ook bij het bouwen van complete machines. Met jouw technische knowhow til je het team naar een hoger niveau. En weet je wat het mooie is? Bijdrages aan verbeteringen en vernieuwingen worden gewaardeerd. Jouw ideeën zijn goud waard!

Waar ga je werken

Je gaat deel uitmaken van een gemotiveerd team van meer dan 25 collega’s in de montage. Het MKB-bedrijf is gevestigd in Terneuzen en heeft een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn de lijntjes kort. Ook wordt er veel waarde gehecht aan ieder persoon!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Heb je toch nog wat vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons. Wij beantwoorden graag jouw vragen!

Reserveer alvast een plaats voor een kennismakingsgesprek door te klikken op de link hieronder!
https://calendar.app.google/UN5Vj2x6cgz8uHvh7

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Montagemedewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via terneuzen@tempo-team.nl of 0115-689860. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Montagemedewerker Tempo-Team 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures