Vacature Projectleider Werktuigbouwkunde in Terneuzen

Projectleider Werktuigbouwkunde in Terneuzen in Terneuzen

Zie jij het zitten om groot uiteenlopende projecten aan te pakken?

Wereldwijd is Equans marktleider in technische dienstverlening met in Nederland 6000 medewerkers op 29 locaties. Equans helpt haar klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Als projectleider draag je zorg voor de realisatie van kleine korte klussen tot grotere werktuigbouwkundige projecten in de regio. Deze functie bevindt zich bij de marktleider in technische dienstverlening. Met meer dan 6.000 medewerkers op 29 locaties in Nederland bieden zij innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen aan opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

Als Projectleider Werktuigbouwkunde regel je dat de uitvoering correct wordt voorbereid en wordt uitgevoerd volgens eisen op het gebied van kwaliteit, tijd en kosten. Leidinggevende skills zijn van belang om de groep te begeleiden tot een goed resultaat.

Wat zijn jouw werkzaamheden? De verantwoordelijkheid dragen voor projecten van aanvraag tot oplevering; Het aansturen, coachen en ondersteunen van technici en werkvoorbereiders; De projectvoorbereiding op het gebied van planning, werkmethoden en inzet van medewerkers; Het waarborgen van een veilige en effici?nte projectuitvoering; Het verzorgen van een betrouwbare technische en financiële rapportage; Contact onderhouden met alle betrokken partijen.

Interesse? Neem dan contact op met Sjakco: s.de.braal@werkenvakmanschap.nl / 06-82066117

Wie ben jij?

Je hebt een technische HBO diploma of een technische MBO-4 diploma met voldoende werkervaring; Je hebt meerdere jaren ervaring als Projectleider binnen de technische sector; Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt oog voor het grote geheel; Je hebt goede aansturende en communicatieve vaardigheden.

Wat wij te bieden hebben: 

Een goed salaris met 38 vrije dagen o.b.v. fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten. Naast persoonlijke coaching en ontwikkeling bieden wij jou een grote mate van vrijheid en afwisselend werk in een werkomgeving waar jouw mening telt. Verder krijg je in deze functie ook een leaseauto, mobiel en laptop.Functie:Projectleider beheer & onderhoud
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via terneuzen@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521. Of bezoek hun website https://www.werkenvakmanschap.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Terneuzen
  2. Projectleider Werktuigbouwkunde in Terneuzen Werk en Vakmanschap 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures