Vacature Ogarts

Ogarts in Terneuzen

Oogarts

De vakgroep Oogheelkunde van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen zoekt een allround:
O
OGARTS
(0,8-1.0 FTE)

De organisatie
ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken.

ZorgSaam is een dynamisch, goed georganiseerd streekziekenhuis met een plezierige werk- en woonomgeving, en wordt gekenmerkt door een platte organisatie met korte lijnen.

De inwoners van Zeeuws-Vlaanderen kunnen voor ziekenhuiszorg op drie locaties terecht (Terneuzen, Hulst en Oostburg) voor goed toegankelijke medische zorg. ZorgSaam Ziekenhuis heeft 234 bedden, de zorg wordt geleverd door ongeveer 1.100 medewerkers en 115 specialisten. De ziekenhuislocaties beschikken over moderne faciliteiten, waaronder een 3Tesla MRI, twee multislice CT's, een dialyse-afdeling en een cardiologisch interventiecentrum.

Samenwerkingen
Wij werken zowel op de centrumlocatie in Terneuzen als in de buiten poliklinieken in Hulst en Oostburg. Wij worden uitstekend ondersteund door vakkundige en enthousiaste optometristen, TOA's, OK-assistenten, een orthoptist en baliemedewerkers. Onze praktijk beschikt over moderne diagnostische en behandelapparatuur. De cataractoperaties worden in een hoog volume uitgevoerd in moderne OK-complexen zowel in Terneuzen als in Oostburg.

De omgeving
Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied gelegen tussen de Westerschelde en België met veel ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. Mooie steden als Gent, Brugge en Antwerpen liggen in de buurt. En het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

De vakgroep
De vakgroep Oogheelkunde Zeeuws Vlaanderen bestaat momenteel uit 4 oogartsen met als aandachtsgebieden: strabologie, oogleden, cataract-, glaucoom- en vitreoretinale chirurgie. Wij willen onze team graag versterken met een nieuwe collega (0.8-1.0 FTE). Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en professionele allround opgeleide oogarts met goede communicatieve vaardigheden en goede teamspirit. De managementtaken binnen de vakgroep worden door alle oogartsen gedeeld. Ook zij die binnen afzienbare tijd hun opleiding voltooien, worden uitgenodigd te reageren.

Informatie
Voor inlichtingen voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw. , +32468285520, .

Solliciteren
Uw schriftelijke sollicitatie, inclusief CV, kunt u richten aan: Dr Ilham Kasmi, , Wielingenlaan 2 4535PA

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button .

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:ogarts
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Terneuzenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de terneuzenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures terneuzen
  2. Ogarts ZorgSaam 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures